U bent hier: Home / Liefje van Chris Klomp

Liefje van Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 07-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Chris Klomp en Martine Kevelham zijn elkaars oogappeltje. “Eyecandy” noemen zij dat. Chris Klomp is bekend als journalist van het Algemeen Dagblad en @Realtwitcourt. Martine Kevelham “doet iets voor de Tijdschriften en de Kijkbuis”. Chris Klomp en Martine Kevelham hebben met elkaar gemeen dat zij 'elkaar doen' en terrorisme steunen, met hun werk. Soort 'Bonnie and Clyde' en dan anders. De een steunt terrorisme directer dan de ander.

Bovendien is Chris Klomp ook actief bij het steunen van het grootschalige misbruik van minderjarigen door de criminele kinderbescherming. Chris Klomp heeft tevens een zoon. De zoon weet het nog niet allemaal en vertrouwt zijn vader. Ook daarom is het bizar dat papa Klomp niet geïnteresseerd is in de criminele organisatie van ambtenaren wat dag in dag uit minderjarigen belaagt en stalkt tot ze onrechtmatig van hun ouders zijn verstoten. Chris Klomp schrijft wel over de jeugdzorg en Demmink alleen niet wat iedereen weten moet.

Martine Kevelham is misschien gwoon een naïeve steunder van terrorisme. Ze werkt voor SBS dus voor Talpa dus voor John de Mol die ook mede de Telegraaf Media Groep in bezit heeft wat eigenaar is van het iconische merk Telegraaf van de krant waarvan journalisten al in 1922 bekend waren met de plannen voor oorlog en Holocaust van de morele voorbeelden van Geert Wilders en Hidde Jan van Koningsveld en daarover nepnieuws verspreidde. Bovendien is John de Nol financier van het terrorisme van Rita Verdonk.

Dat Martine Kevelham met haar werk terrorisme steunt is eigenlijk de schuld van Chris Klomp. Had Chris Klomp van meet af gedaan wat van een journalist van het Algemeen Dagblad mag worden verwacht dan had zijn liefje geweten dat de morele voorbeelden van Wilders en Hidde Jan van Koningsveld de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers en dat de Telegraaf hen volop steunde in 1922 en 1924 en dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen zijn ingestort en dat de baas van haar baas terrorisme financiert en mede eigenaar is van de terroristische organisatie de Telegraaf Media Groep.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus