U bent hier: Home / Chris Klomp steunt misdrijven

Chris Klomp steunt misdrijven

by J.L. de Kreek — last modified 08-08-2017 13:35
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad steunt zeer ernstige door ambtenaren en Zionisten begane misdrijven waaronder massamoord op en structureel misbruik van minderjarigen. Wanneer Chris Klomp in serieuze berichten wordt geïnformeerd over deze zware misdrijven voorzien van keihard bewijs maakt hij onmiddellijk de boodschappers belachelijk en ridiculiseert hij hen op internet. Chris Klomp richt zich op zijn blog tot zijn “haters”.

Chris Klomp vergeet te vertellen dat hij in de communicatie met deze haters willens en wetens wegkijkt van de keiharde bewijzen van het feit dat Nederlandse ambtenaren ten titel van kinderbescherming minderjarigen chronisch misbruiken voor geld en bevrediging van andere perverse prikkels terwijl al die geslachtofferde kinderen het zo hard nodig hebben dat Chris Klop in het Algemeen Dagblad en op internet de waarheid em de feiten van de daken schreeuwt. 

Chris Klomp doet dat keer op keer niet. Niet alleen kijkt Chris Klomp opzettelijk wederrechtelijk weg van het chronische kindermisbruik door de kinderbescherming. Ook kijkt Chris Klomp opzettelijk weg van de actuele Jodenvervolging die zich ouderwets op gezag van journalisten met Zionistische ambities voor zijn neus voltrekt. 

Mogelijk trekt Chris Klomp zich elke ochtend voordat hij naar zijn werk gaat ritueel af op het nepneuws en de complottheorieën die hij opzettelijk verspreidt over bijvoorbeeld de aanslagen in de VS 11 september 2001 of het kindermisbruik van Demmink of de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek in Moslimlanden. 

'As we speak' bedreigen journalisten de Nederlandse Rechtspraak met afgrijselijke consequenties om te verzwijgen dat de prominente journalisten Theodor Herzl en Ze'ev jabotinsky de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Chris Klomp kan het geen reet schelen want zijn berichten vallen in goede aarde bij de terroristen en de criminele ambtenarij.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus