U bent hier: Home / Psychiater Glenn Helberg niet eerlijk

Psychiater Glenn Helberg niet eerlijk

by J.L. de Kreek — last modified 08-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Psychiater Glenn Helberg was niet eerlijk bij Zomergasten afgelopen zondag over racisme en slavernij. Hij deed voorkomen alsof Europeanen net zo leeg zijn als Amerikanen omdat Amerikanen uit Europa komen en 'de facto' schuldig zijn aan de slavernij. De Europeanen die Amerika koloniseerde waren niet bijzonder gewilde gasten in Europa. Dat de roodnekken zich in korte tijd dankzij inteelt zouden vermeerderen om parasitair de aarde uit te wonen had de Europeaan paar honderd jaar geleden ook niet kunnen voorzien anders waren de Eerste Amerikaanse Pioniers gwoon verzopen in de gracht.

Dan nog het bijzondere aspect van de blanke slaven van vorige eeuw waaraan Glenn Helberg voorbij gaat. Ook Sylvana Simons ziet dat niet of wil dit niet zien. De slavenhandelaren die in Amerika zwarte en bruine slaven hielden en verhandelde hielden in de Tweede Wereldoorlog in kampen als Auschwitz blanke slaven die zij als 'großer Versöhnungsausklang' verbrandde in de ovens van de onderneming van de familie van de patroon van de morele voorbeelden van Geert Wilders en Hidde Jan van Koningsveld. De slavendrijvers zijn nog altijd onder ons en willen een grote revisie of een grote reconstructie van de goede oude tijd.

Namen die hierbij genoemd moeten worden zijn die van Thierry Baudet en de hele Zionistische kliek van Hidde Jan van Koningsveld en de journalisten van de Telegraaf Media Groep en het Nieuw Israëlitisch Weekblad zoals Esther Voet. De slavenhandelaren van vroeger waren blanke Zionisten die later na de afschaffing van de slavernij en invoering van gelijke behandeling de mensenrechten voor de Joden hebben ontbonden, hen framend als verachtte bedelaars, om ze op te drijven naar de kampen voor slavenarbeid en naar de Heilige Staat Palestina ter kolonisatie voor de ongekroonde koninklijke familie Rothschild; en om Esther Voet te kunnen laten shoppen op Dizengoff.

Als het er dan toch gaat het verhaal van de slavernij zo te vertellen dat het heelt is het fijn dat psychiater Glenn Helberg de feiten op een rijtje heeft anders maakt hij nieuwe wonden. De slavendrijvers van vroeger heten Cohen en zijn zogenaamde Joden. Mensen met het radicaal verknipte wereld- en zelfbeeld van de Zionisten. Psychiatrisch zwaar gestoord. Als er een diagnose gesteld moet worden dan zijn slavendrijvers een tot op heden zeer actieve groep zeer gevaarlijke psychopaten die bij wet vinden dat “the world possesses slaves of extraordinary capacity for work”. Ook Hidde Jan van Koningsveld is deze mening toegedaan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus