U bent hier: Home / Nazisme kern constitutie Israël

Nazisme kern constitutie Israël

by J.L. de Kreek — last modified 09-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het is jammer dat Esther Voet, Hidde Jan van Koningsveld en Thierry Baudet van die sneue leugenaars zijn anders had iedereen begrepen dat Nazisme en Zionisme is meest letterlijke zin de keerzijde zijn van dezelfde medaille. De gewelddadige gedwongen deportatie van en moord op Joden is bedacht door de grote Zionistische leiders die het morele voorbeeld zijn van Israël, Geert Wilders, Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld.

De muntDe feiten zijn makkelijk te herkennen. De Zionisten framen in 1897 de Joden reeds als verachtte bedelaars en de rest gaat eigenlijk vanzelf. Niet helemaal vanzelf natuurlijk. Zionisten en journalisten van onder andere het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf zetten zich in 1922 en 1924 actief in voor lobby om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te laten plaatsvinden.

Zionisten als Hans Knoop en ook Esther Voet klagen altijd dat Nederlanders zo weinig gedaan hebben om de Jodenvervolging van 1940-1945 te voorkomen terwijl ze ook weten dat de Zionisten er achter zaten. De Holocaust is zo goed gelukt in Nederland omdat de Duitse nazibezetteer de beste bondgenoten en trouwste vrienden waren van de Zionisten en journalisten van het NIW en de Telegraaf.

Tegenwoordig beschikt welhaast iedereen over Internet, zelfs in de polder. Ook Hidde Jan van Koningsveld want hij twittert. Dat doet hij niet in het internetcafé. Dat doet hij fietsend en lopend met zijn mobiel in de hand en een bord voor zijn hoofd. Met Internet is ook Google gekomen. Dat is een zoekmachine op www.google.com waarin trefwoorden in documenten op internet gevonden kunnen worden. De dagboeken van Herzl waaruit de nazistische grondslag van het Zionisme blijkt staan gedigitaliseerd op www.hoocaustles.nl.

De Joden zijn door de Zionisten vergast. De Zionisten hebben hun antisemitische vrienden en bondgenoten het vuile werk laten opknappen. Te Parijs 08 juni 1895 heeft de 'founding father' van Israël de Holocaust bedacht. Hitler en Eichmann en de rest van Nazi-Duitsland opereerde symbiotisch samenwerkend met Nazi-Israël om de Joden op te jagen naar het wereld-getto te Palestijns voor de aanstaande finale Holocaust gespiegeld aan Ezechiël 38-39.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus