U bent hier: Home / Hitler was Zionist

Hitler was Zionist

by J.L. de Kreek — last modified 10-08-2017 10:45
Opgeslagen onder:

Adolf Hitler was 100% Zionist. De Zionisten zijn 100% Nazis. Alles aan het Naziregiem van Hitler was Zionistisch. Er was Nazi-Duitsland en Nazi-Israël. De Staat Israël was toen nog in oprichting. De bestuurders van de Nazistaat Israël in oprichting zijn verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De familie Rothschild is hoofdverantwoordelijk en moet alle schade vergoeden. Ook de familie Rockefeller en Bush zijn schuldig aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

De Zionisten breiden een volgende Holocaust voor. Gespiegeld aan Ezechiël. De aanslagen 9/11 is hun 'rapture'. Historici als Thierry Baudet en Mark Rutte en journalisten als Esther Voet weten dat Hitler Zionist was en profiteren van de onbekendheid daarmee bij het grote publiek. 

Direct na de oorlog is een gigantische propagandacampagne gestart om de antisemitische vrienden en bondgenoten der Zionisten op te laten draaien voor de misdrijven van de Zionistische leiders. Namen die bij deze propaganda passen zijn Loe de Jong, Harry Mulisch, Leon de Winter, Bart Mos 'und so weiter'.

Tot op de dag van vandaag jagen Zionisten op personen met Joodse achtergrond die de waarheid en de feiten publiceren over de Zionistische grondslag van de Holocaust en waarvan Joodse leden van de familie zijn vergast op deportatie naar en massamoord in de kampen van de onderneming van de familie van de patroon van het morele voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld, Esther Voet en Geert Wilders.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus