U bent hier: Home / Chris Klomp gróte matennaaier

Chris Klomp gróte matennaaier

by J.L. de Kreek — last modified 13-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is niet alleen betrokken bij misbruik van minderjarigen, hij is ook een gróte matennaaier. Chris Klomp pronkt met een mitrailleur op de sociale media om te imponeren met zijn tijd als militair. Wat Chris Klomp precies gedaan heeft in militaire dienst is onduidelijk. Hij zou bij de 'seal' hebben gezeten. Namens het AD heeft Chris Klomp nog niet geschreven dat Nederlandse militairen onder vuur liggen van Geert Wilders en GeenStijl en dat er reeds doden en gewonden te betreuren zijn.

Chris Klomp als rechtbankverslaggever is nergens gesignaleerd bij en tijdens de talrijke rechtszaken die zijn gevoerd om Geert Wilders en GeenStijl te laten vervolgen voor hun misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Chris Klomp denkt als veel zogenaamde journalisten dat journalistiek een vrijplaats is voor grensoverschrijdend gedrag. Een onderwerp wat in dit verband niet onbesproken kan blijven is de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Ondanks dat door de betrouwbare bronnen van internet over die aanslagen Chris Klomp weten kan dat de torens van de Twin Towers absoluut niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort, kijkt hij willens en wetens weg va de waarheid en de feiten. Chris Klomp kan met BINAS het gelijke bewijzen en doet het niet. De Zionisten zijn zo succesvol geweest met hun genocide op de Joden tijdens hun Tweede Wereldoorlog omdat journalisten als Chris Klomp (handenwrijvend) wegkeken van de voorbereidingen.

Ondanks zijn taalfouten (“ik wordt”) had Chris Klomp in het Algemeen Dagblad ongeveer duizend jaar geleden reeds overtuigend iedereen kunnen bewijzen dat wat iedereen denkt over de aanslagen in de VS 11 september 2001 de grootst mogelijke flauwekul is. Net als met de Holocaust, en zeer waarschijnlijk ook met de aanslag op de MH17. Om het direct te zeggen: nog altijd is niet uitgesloten dat de groep Nederlanders waarvan Hidde van Koningsveld mede bestuurder is niet verdacht moet worden van betrokkenheid bij de aanslag op de MH17.

Zeker is dat Geert Wilders en GeenStijl schuldig zijn aan de succesvolle aanslag te Afghanistan 2008 waarbij twee Nederlandse militairen zijn gesneuveld en twee anderen zwaar gewond zijn geraakt. Ook is zeker dat Geert Wilders willens en wetens de terreurdreiging verhoogt met zijn negativiteit over de vijand bij en tijdens gewapend conflict. Chris Klomp mag dan wel bij de 'seal' gewerkt hebben. Hij zal niet bestand zijn tegen de jihad van Geert Wilders.

Chris Klomp is rechtbankverslaggever. Hij heeft misschien wel duizenden rechtszaken gevolgd en er verslag van gedaan. Ook zal hij gezien hebben dat dan op de bureaus van de officieren van justitie en rechters, of achter hen, grote stapels dossiers met eindeloze hoeveelheden mapjes kunnen staan of liggen als het beetje een vette zaak is.  

In die dossiers en mapjes zit meestal papier met opdruk waaruit voor de rechter blijkt dat een verdachte de feiten heeft gepleegd of niet. Uit die opdruk kan bijvoorbeeld een waarheidsvermoeden blijken. Zoals het waarheidsvermoeden wat het OM in het ambtsbericht van 10 juli 2013 uitspreekt over de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat. De negativiteit van Geert Wilders is een groot gevaar voor de veiligheid van Nederland en bondgenoten. Chris Klomp kan het niks schelen want hij is een héle gróte matennaaier.

© foto Chris Klomp Chris Klomp

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus