U bent hier: Home / Het gelijk van David Duke

Het gelijk van David Duke

by J.L. de Kreek — last modified 14-08-2017 08:45
Opgeslagen onder:

Nederland steigert want de KKK marcheert weer door de straten van Amerika. Dat de grootvader van de laatste Amerikaanse president Bush manager was voor Hitler kan niemand iets schelen. Ook dat Hitler door Amerikaanse Zionisten is betaald om de Joden uit te roeien boeit niemand. Het zijn de witte kappen van de KKK waardoor Nederlanders hun goede smaak veinzen. De grootste groep extreem antisemitische en agressieve naarlingen wordt vertegenwoordigd door Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld. Eichmann was net zo Zionistisch als zij.

De racistische en antisemitische KKK zijn de trouwste bondgenoten en beste vrienden van de Zionisten. Dit kan iedereen weten want de Zionistische leiders hebben dat zelf opgeschreven. De Zionisten willen meer antisemitisme en meer racisme omdat dit de smeerolie is voor hun politiek maatschappelijke strijd om bezit over Greater Israël.

Meeste mensen denken dat Zionisten en Joden hetzelfde zijn terwijl dat niet waar is. Joden zijn antizionistisch. Zionisten doen alsof zij Joden zijn om de Joden in problemen te brengen. Al het negatieve wat over de Zionisten en Israël gezegd moet worden straalt af op de Joden. De KKK is tegen 'negers' en Joden en weet niet dat meeste Joden in Amerika helemaal geen Joden zijn. Lieden als Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld doen graag alsof zij actief lid zijn van de Joodse gemeenschap terwijl zij de meest krachtige en agressieve antisemitische en racistische beweging sinds de Franse Revolutie leiden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus