U bent hier: Home / Wim Dankbaar grote prutser

Wim Dankbaar grote prutser

by J.L. de Kreek — last modified 15-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Wim Dankbaar is een ontiegelijke prutser. Amateur eerste klas. Wat niet wil zeggen dat Wim Dankbaar ongelijk heeft. Niemand kan weten of Wim Dankbaar gelijk heeft omdat niemand weet of de beruchte kluisverklaring van Faek authentiek is. Had allang bewezen kunnen zijn als bijvoorbeeld Peter R. de Vries of Chris Klomp niet van die matennaaiers waren geweest. Iedereen moet toegeven dat Wim Dankbaar een amateur is. Het spat van zijn werk. Zijn boeken zijn bijzonder slecht geschreven en hangen van eigendunk aan elkaar.

Het maakt alleen helemaal niks uit dat Wim Dankbaar een amateur is, het draait om de kluisverklaring. Als die authentiek is betekent dit dat Nederland een probleem heeft zo groot, daarop zit niemand te wachten. Het kan dat Wim Dankbaar gelijk heeft. Het verhaal wat Wim Dankbaar vertelt komt niet onlogisch over. Het past bij ander keihard bewijs dat de top van justitie zich schuldig maakt aan de meest weerzinwekkende misdrijven. Wim Dankbaar heeft het niet over die misdrijven want Wim Dankbaar vindt zichzelf zo belangrijk dat hij daar niet aan toekomt. 

Het ministerie van veiligheid en justitie, meer in het bijzonder de Nederlandse kinderbescherming, maakt zich al een hele lange tijd schuldig aan gedwongen verdwijning van minderjarigen. In Nederland worden minderjarigen zonder eerlijk proces uit eigen naam opgepakt door zogenoemde Demmink-squads waarna ze verdwijnen in het 'zorg'netwerk, wat mede door Joris Demmink vorm is gegeven, om te worden misbruikt voor geld. Joris Demmink is ook schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. In de instellingen van de kinderbescherming worden kinderen structureel seksueel en anderszins misbruikt. Dit wordt ook op video vastgelegd. 

Het is niet ondenkbaar en zelfs goed voorstelbaar dat het karakter van Demmink dermate pervers is dat hij het voor bevrediging van zijn prikkels nodig heeft om onschuldige burgers op te laten draaien voor misbruik van en moord op minderjarigen zoals Marianne Vaatstra. Wim Dankbaar wil het niet hebben over “motief”. De idee van Micha Kat dat Marianne Vaatstra ritueel is geofferd wordt door Wim Dankbaar verworpen terwijl rituele offers aan de orde van de dag zijn en diep zijn geworteld in de cultuur die ook door Demmink wordt gevoed. 

Wim Dankbaar heeft het analytisch denkvermogen van een amoebe. Verder denken dan zijn eigen hersenspinsels kan hij niet. Wim Dankbaar vertelt interessante 'feiten' die allemaal nog bewezen moeten worden en waarvan Wim Dankbaar uitgaat dat hij het bewijs reeds geleverd heeft. 15 augustus 2017 verdedigt Wim Dankbaar zijn verzoek bij de Rechtbank om Faek te horen. De kans dat de Rechtbank dit toewijst is niet zo groot omdat Wim Dankbaar in een civiele procedure een getuige oproept die hij in een strafzaak nodig heeft. Ook claimt Dankbaar dat hij onrechtmatig wordt vervolgd door het OM en hij weigert in zijn strafzaak de niet ontvankelijkheid van het OM in te roepen. Dan ben je meer dan een prutser. Dan ben je niet goed snik.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus