U bent hier: Home / Joodse achtergrond Hitler & Eichmann

Joodse achtergrond Hitler & Eichmann

by J.L. de Kreek — last modified 16-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Shoahdatabase van het Yad Vashem Holocaustmuseum bewijst boven elke twijfel verheven dat Hitler en Eichmann een Joodse achtergrond bezaten. Zowel de Joodse familie Hitler als de Joodse familie Eichmann heeft in de oorlog grote offers gebracht zo blijkt uit de database op yadvashem.org. Bijzonder dat Hitler en Eichmann in deze database voorkomen omdat de Nazis van een ander ras zouden zijn dan de Joden dus dan is niet te verwachten dat de familienamen van de hoogste Nazis in deze database worden teruggevonden.

De muntFeit is natuurlijk dat Hitler en Eichmann net als Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld, Zionisten waren. Dat Zionisten de harde kern vormen van het internationaal Nazisme wat de antisemieten opzet tegen de Joden is een publiek geheim. Meeste mensen weten zogenaamd niet dat de Zionisten en de Nazis twee gezichten zijn van hetzelfde monster. Het onderscheid tussen Zionisten en Nazis is cosmetisch. De Zionisten zijn de Nasis onder de Nazis. Nazi-Duitsland was de grootste bondgenoot van Nazi-Israel en hielp de morele voorbeelden van Hidde Jan van Koningsveld om de Europese Joden uit te roeien.

De Jodenvervolging van 1940-1945 wordt Holocaust genoemd omdat de Zionisten het eigen volk eerst hebben geofferd in de kampen van de onderneming van de familie van het morele voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld. Dat Hidde Jan van Koningsveld van de jongerenorganisatie van het CIDI historisch gezien aan de kant van de daders van de Holocaust geboren is wil hij niet weten daarom dagvaardt hij onrechtmatig personen met Joodse achtergrond waarvan Joodse leden van de familie zijn vermoord in de kampen van van de onderneming van de familie van de patroon van het morele voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld, om te zwijgen over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus