U bent hier: Home / Hidde Jan van Koningsveld is Nazi

Hidde Jan van Koningsveld is Nazi

by J.L. de Kreek — last modified 17-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het bijzondere aan de moderne tijd is dat iedereen via Internet de feiten kan kennen. Toch zijn er grote groepen zogenaamde deskundigen en professionals die publiekelijk liegen over welhaast alles wat belangrijk is en eisen dat anderen hun leugens volgen. Hidde Jan van Koningsveld van het CIJO wil dat hij op straffe van EURO 5.000,- geen terrorist genoemd wordt want Van Koningsveld vindt dat hij actief lid is van de Joodse gemeenschap. Hidde Jan van Koningsveld vertelt niemand dat de Joden door de Zionisten op de trein zijn gezet om te douchen in de gaskamers van de onderneming van de familie van de patroon van het morele voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld.

Hitler was Zionist. Net als Eichmann. De Nazis waren Zionistisch geïnspireerd. Auschwitz is een Zionistisch kamp. Een Kibboets waar de Joden de fijne kneepjes van het landouwen bijgebracht werd of als slaven werkte in de mijnen van de onderneming van de familie van de patroon van het morele voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld. Dat de familie Bush bancaire zaken voor het bureau van Adolf Hitler regelde is een detail in de geschiedenis wat niet onopgemerkt blijven kan of mag. Bij de Bushes zit het in de familie. Net als bij de Joden overigens.

Het plan voor de Holocaust is bedacht door het morele voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld. De ideeën van deze man en zijn idealen zijn aard en nagelvast verklonken met de Israëlische Staat. De Herzl Law maakt dat 'the Basel program' waarmee Herzl, zich zeer wel van het kwaad bewust, officieel het startsein voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust gaf voor rekening van Israël komt. Niemand mag dit weten anders begrijpt iedereen dat de familie van de patroon van het morele voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld álle schade van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust moet vergoeden.

Deze familie kan dat makkelijk betalen want dankzij de eeuwen lange strooptochten die het gesteund door de antisemitische vrienden en bondgenoten heeft kunnen uitvoeren is het puissant rijk. Hitler was een Rothschild-agent. Eichmann was een Rothschild-agent. De familie Rothschild commandeerde de grote aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende machten met het bezit. De familie Rothschild heeft het meest geprofiteerd van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Deze familie is het koningsrijk Groot Israël beloofd als het de plannen voor Endlösung en Holocaust van het morele voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld zou steunen.

Het zieke aan het geheel is dat de Zionisten een volgende Holocaust in de agenda hebben staan. Ook dat kan iedereen gewoon vanaf de luie stoel via internet lezen. Www.holocaustles.nl is een goed beginpunt. Daarvoor hebben de Zionisten eerst met de Holocaust van 1940-1945 de Joden opgejaagd naar het wereldgetto te Palestina. Vervolgens hebben de Zionisten een muur rond het wereldgetto gebouwd zogenaamd om de terroristen buiten te houden. Feitelijk om de Joden binnen te houden dat ze geen kant op kunnen wanneer de Zionisten en hun antisemitische vrienden en bondgenoten de volgende Totale Oorlog in het Midden Oosten losmaken.

Mede dankzij Balkenende, de professor Christelijk sociaal denken die zo Christelijk en sociaal dat hij niet eens de tekst in de Bijbel terugvinden kan waaruit onloochenbaar blijkt dat Jezus Christus helemaal niet is gestorven aan het kruis of de martelpaal. De genocide van Balkenende op Semieten in Irak kan niet vervolgd worden want de Hoge Raad vindt dat door politiek ambtsdragers begane genocide een ambtsmisdrijf is. Niemand hoort Hidde Jan van Koningsveld of Esther Voet in het belang der Joden klagen over deze 'faux pas' van de Nederlandse Rechtspraak die door Zionisten terroristische wordt bedreigd om het bovenstaande te ontkennen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus