U bent hier: Home / Matthijs van Nieuwkerk volbloed crimineel

Matthijs van Nieuwkerk volbloed crimineel

by J.L. de Kreek — last modified 17-08-2017 11:10
Opgeslagen onder:

Matthijs van Nieuwkerk van de VARA is een hele grote crimineel. Ooit hoofdredacteur van het Parool. Nu profiteur die voor halfwerk meervoudige salarissen binnen harkt op kosten van de belastingbetaler. Het is al weer een tijd geleden dat Matthijs van Nieuwkerk en Jan Mulder op het terras voor de studio van DWDD gewaarschuwd zijn voor hun terrorisme ondersteunende bullshit. Hoeveel wetenschappers kan Matthijs van Nieuwkerk via internet vinden die bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort?

De redactie van DWDD besloot de boodschapper te mishandelen. Het geluid van de vechtpartij klinkt nog altijd na. In ieder geval via radio.  Deels. Aan dit gevecht vooraf was een bezoekje bij de naastgelegen redactie van Pauw en Witteman om het te informeren over de schuld van Geert Wilders aan misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Niemand wilde luisteren want iedereen had het te druk met de vette lunch op kosten van de belastingbetaler.

Nu blijkt het keihard een feit te zijn dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is bedacht door een journalist. Ook is het zo dat deze journalist volop steun heeft gekregen van andere journalisten. Na de oorlog liegen journalisten over de schuld van journalisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en jagen ze, zoals Hans Knoop, op hun antisemitische partners in crime. Geen enkele journalist in Nederland staat open voor de waarheid en de feiten in verband met de extreme corruptie in de journalistiek.

Matthijs van Nieuwkerk ontvang Jack de Vries met zijn grote oren als graag geziene gast aan de tafel van de Wereld Draait Door zonder Jack de vries uit te horen over zijn schuld aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Dat de genocide van Jack de Vries nog niet is vervolgd ten gevolge van een ernstige misslag van de Hoge Raad is Matthijs van Nieuwkerk nog niet opgevallen. Ook is het Matthijs van Nieuwkerk niet opgevallen dat de familie De Winter van Leon de Winter een familie is wat leeft met een hele grote leugen, net als de familie Moszkowicz.

Wat ook zo erg is dat Matthijs van Nieuwkerk nooit de wetenschappers heeft uitgevraagd over het spijkerharde bewijs in Science 1984 dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. Er bestaat geen enkel bewijs dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt. Logisch ook want AIDS is een syndroom en HIV is een virus en een enkel virus is nooit de oorzaak van een syndroom. Matthijs van Nieuwkerk heeft Nederlands gestudeerd. Nederlands is het vak wat onder andere de meest krankzinnige en onlogische en niet relevante regels der Nederlandse taal bestudeert.

Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn zoon “Kees” genoemd. Misschien wel de meest domme literaire verwijzing van een wannabe neerlandicus. Matthijs van Nieuwkerk is hooghartig en arrogant en kan voornamelijk goed etaleren en 'name droppen'. Matthijs van Nieuwkerk is vorm zonder inhoud. Daarmee steunt hij willens en wetens de meest smerige misdrijven van Nederlandse ambtenaren. Matthijs van Nieuwkerk is ook ambtenaar. Dat verklaart veel zo niet alles. Er is niks creatiefs aan Matthijs van Nieuwkerk. Zijn aanwezigheid op TV of elders in de media wekt alleen grote ergernis en de lust hem rechtens aan de schandpaal te nagelen voor zijn criminele betrokkenheid bij terrorisme en internationale misdrijven.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus