U bent hier: Home / Oorlog in Jodenland (2)

Oorlog in Jodenland (2)

by J.L. de Kreek — last modified 19-08-2017 13:57
Opgeslagen onder:

De Jodenjagers van Zion zijn weer ouderwets op Jodenjacht. Net als vroeger worden zij volop gesteund door journalisten van de gevestigde media zoals het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Ook de Volkskrant doet met Kustaw Bessems volop mee aan de voortbouwende Holocaust op de Semieten. Journalisten met Zionistische inspiratie zoals Esther Voet en Bart Schut en schrijvers zoals Leon de Winter en Natascha van Weezel (ezel, ezel, ezel) zijn de creatieve breinen van de Endlösung en de Holocaust.

De muntDit is bekend omdat de zieke geesten als schrijvend hun terroristische en genocidale plannen hebben geopenbaard voor hun volgers. De Zionisten zijn de Tweede Wereldoorlog begonnen. Het officiële startsein voor de Holocaust was te Basel 29-31 augustus 1897 toen de Zionisten de Joden demoniseerde als verachtte bedelaars voor wie de mensenrechten door diezelfde Zionisten eenzijdig zijn opgezegd. De Zionisten hadden geheime afspraken met de Nazis om de Joden onvrijwillig te deporteren. Dat de Holocaust zou plaatsvinden wist de Amerikaanse media al in 1900. 

In 1922 kregen Nederlandse journalisten van het NIW en de Telegraaf de plannen voor oorlog en Holocaust in bezit. Feestelijk uitgereikt in het Amsterdamse Concertgebouw in de vorm van de dagboeken van Theodor Hherzl. De eerste tweehonderd pagina's laten reeds in makkelijk te begrijpen Duits het virulent antisemitische, haatzaaiende en terroristische karakter van de grote Zionistische leider Herzl zien wiens antidemocratische, antisemitische en terroristische idealen verklonken zijn met de zogenaamd Joodse Staat. Er is helemaal niks Joods aan de Joodse Staat. Israël als Staat is tegen de Joodse wet. In het Jodendom bestaat geen Joodse Staat en nemen Joden zelfs niet deel aan bestuur van een land of gemeente. 

Wereldlijk bestuur is niks voor Joden. Überhaupt verzet Het Woord zich tegen gelovigen in wereldlijk bestuur als een regering of een parlement. Gelovigen willen geen Staat. Gelovigen worden geregeerd door Gd. Ook de Joden. Het is allemaal makkelijk te weten als Esther Voet c.s niet van die zieke leugenaars zijn die de hele samenleving onder druk zetten met hun antisemitische en terroristische bullshit. Liegen, bedriegen, intimideren en zelfs de Rechtspraak bedreigen met afgrijselijke gevolgen om gelijk te krijgen is wat de Zionisten kunnen en niemand zegt er wat van. 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus