U bent hier: Home / Geen respect voor Koningsveld c.s.

Geen respect voor Koningsveld c.s.

by J.L. de Kreek — last modified 20-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionisten Esther Voet en Natascha van Weezel onderschrijven het belang van een Joodse staat. Zij stellen dat er zonder respect voor Zionisme geen dialoog is. Er is geen respect voor Zionisten. Een varken verdient meer respect dan Zionisten. Dit betekent dat er geen dialoog is. So be it. Moeten de Zionisten zelf weten. Zionisten hebben geen respect voor Joden. Zionisten zijn de grondleggers van het moderne antisemitisme en terrorisme. Zionisten hebben de Holocaust bedacht. Allemaal bedoeld om Esther Voet te laten shoppen op Dizengoff en een respectloos zwijn in de media te zijn.

Eind deze maand herdenken de Joden 120 jaar Zionistisch terrorisme. Dat de Zionisten de grote gangmakers zijn van Hitler en de gaskamers blijkt uit de talrijke publicaties van de Zionisten die de Zionisten middels jarenlange lastercampagnes en bedreigen van de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties onder de pet houden. De grote Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky zijn de helden van Wilders en de morele voorbeelden van alle Zionisten. Het antidemocratische, antisemitische en terroristische gedachtegoed van Herzl maakt onlosmakelijk onderdeel uit van de cultuur der Zionisten die in niks overeenkomt met de Joodse cultuur.

Dat de Zionisten vormen aannemen die de schijn wekken dat zij Joods zijn, zoals een keppel dragen, of naar een synagoge gaan, of Ivriet praten, zegt helemaal niks. Eichmann sprak ook Ivriet en zag zichzelf als Zionist. De Nazis zijn Zionisten. Zionisten zijn de Nazis. Joodse vormen zijn een schijnvertoning om het grote publiek te misleiden. Joden zijn te herkennen aan hun antizionistische mening. Joden zijn altijd antizionistisch. Joden zijn te herkennen aan het afkeuren van de Joodse Staat. Nazis en antisemieten en fascisten zijn te herkennen aan Zionisme en liefde voor de Joodse staat of dat ze om welke reden dan ook het belang van een Joodse Staat onderschrijven. Het komt door de voortbouwende leugens en het bedrog van Hidde Jan van Koningsveld c.s dat meeste mensen het onderscheid niet kennen tussen Joden en de Zionisten.

Zionisme sluit het Jodendom uit. De oproep van Esther Voet en Natascha van Weezel in de Volkskrant om respect voor het Zionisme is een directe oproep tot meer antisemitisme. Hitler had respect voor de 'Ebenbürtige'. Joden en is door de Zionisten met een oorlogsverklaring gedwongen geheime afspraken na te komen met de Zionisten om de Joden te deporteren. Auschwitz was een Zionistisch kamp. De locatie is al in 1933 gebruikt door Betar om het kamp op te slaan. Jabotinsky vocht met Mussolini. Shamir bood de Nazis aan voor hen te vechten. 

De Zionisten in Amerika schrijven al in 1900 over een Holocaust op zes miljoen Joden in Europa. De Zionisten pleegde voor de oorlog aanslagen om de wereldgemeenschap de stichting van een Joodse Staat af te persen terwijl de Zionisten eind 19e eeuw en zelfs in 1940 zelf schrijven dat het antisemitisme welhaast is verdampt in West Europa. De grote Zionistische leiders onderschrijven woordelijk dat de antisemieten hun beste vrienden en trouwste bondgenoten zijn en dat zij meer antisemitisme willen om de Endlösung van alle kanten te benaderen. 

De Zionisten leggen de geschiedenis van het Zionisme hinderlijk opportunistisch uit in het belang van de creatieve geesten van de Holocaust wiens plannen en idealen ook de hedendaagse internationale en jihadistische dynamiek bepalen. Israël heeft de Joden vergast. De Zionisten zijn schuldig aan de Holocaust. Hidde Jan van Koningsveld en Bart Schut en Esther Voet zetten iedereen op om Twitter deze boodschap te laten blokkeren. Grof geweld om verzet tegen Zionisme te breken en vergaande beperkingen van vrije meningsuiting zijn officiële instrumenten der Zionisten om de Joden uit te roeien. De angst bij Joden zit er goed in nu Hidde Jan van Koningsveld na maandenlange goed gedocumenteerd bewijzen van zijn terrorisme nog niet begrijpt wat de feiten zijn en dat zijn bullshit ook echt zware antisemitische shit is waarmee geen genoegen genomen wordt. 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus