U bent hier: Home / Leon de Winter = terrorist

Leon de Winter = terrorist

by J.L. de Kreek — last modified 20-08-2017 11:00
Opgeslagen onder:

Terroristen zijn er in soorten en maten. Er zijn terroristen met bomgordel, terroristen die betalen. Er zijn terroristen die bedenken, en er zijn terroristen die schrijven. Leon de Winter is zo'n terrorist die schrijvend het terrorisme en de internationale misdrijven van andere leden van zijn groep verheelt en de mensheid daarvan laat wegkijken. Ze'ev Jabotinsky was ook zo'n schrijver van de groep van Leon de Winter die de wereld opzettelijk in verderf heeft gestort.

De andere prominente terrorist uit de groep van Leon de Winter is Theodor Herzl. Theodor Herzl was ook schrijver en journalist en ideoloog. Theodor Herzl bedacht de Endlösung en de Holocaust en is de oprichter van de terroristische organisatie waaraan ook Hidde Jan van Koningsveld, Bart Schut en Esther Voet deelnemen. Terroristen zijn niet alleen kansarme islamitische jongeren die geloven in een wereldwijd Joods complot. Terroristen zijn vooral ook prominente blanke mannen en vrouwen die Joodsheid veinzen en doen alsof Zionisme te respecteren is.

De muntLeon de Winter is een extreem domme en laffe man die willens en wetens niet het hele verhaal vertelt over Hitler en de gaskamers en de schuld van de Zionisten aan de Holocaust. Het is onwaarschijnlijk dat Leon de Winter niet bekend is met het virulent antisemitische en terroristische gedachtegoed van de Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky die de grote voorbereiders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Ook de NSBers van het CIDI zijn van die laffe oplichters en jagen jaar in jaar uit op personen met Joodse achtergrond, waarvan Joodse leden van de familie zijn vermoord in de kampen van de onderneming van de familie van de patroon van het morele voorbeeld van Leon de Winter en Hidde van Koningsveld, die de waarheid en de feiten publiceren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus