U bent hier: Home / Holocaustslachtoffers Hitler, Eichmann en Hess

Holocaustslachtoffers Hitler, Eichmann en Hess

by J.L. de Kreek — last modified 22-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Afgelopen zaterdag hebben honderden Neonazi's de dood van Hitler en zijn tweede man Hess herdacht. Volgens berichten in de Volkskrant marcheerden de Neonazi's zonder spijt over 1940-1945 door Berlijn. Er is geen reden voor spijt. Hitler, Eichmann en Hess zijn holocaustslachtoffers, net als de rest van Duitsland. Dat de familie Hitler, Eichmann en Hess holocaustslachtoffers zijn blijkt uit de Shoahdatabase met namen van Yad Vashem te Jeruzalem. Voorts zijn de Zionisten hoofdschuldig aan WOII en de Holocaust en niet de Duitsers.

De Zionisten hebben de Joden vergast in de kampen van de onderneming van de familie van de patroon van de grote Zionistische leider Theodor Herzl die het creatieve brein is van de Holocaust en door alle Zionisten als grote voorbeeld gezien wordt. De antisemieten zijn de trouwste bondgenoten en beste vrienden van de Zionisten, laat de grote Zionistische leider Herzl iedereen weten in zijn publicaties. De Neonazi's hoeven helemaal geen spijt te hebben van 1940-1945 want hun grote Zionistische bondgenoten hebben dat ook niet. Als Hidde Jan van Koningsveld gewoon ongestraft kan jagen op Joden hoeven zijn Neonazistische vrienden daarbij niet achter te blijven.

Dat de Zionisten en niet de Duitsers de Tweede Wereldoorlog begonnen zijn is tegenwoordig makkelijk te zien. Dankzij internet kan de big data aan Holocaustinformatie makkelijk doorzocht worden. Overal op aarde zijn databases van bibliotheken en archieven beschikbaar gesteld. Zo ook de gigantische hoeveelheid aan informatie uit de Amerikaanse media sinds 1800. Het is allemaal te doorzoeken. Niemand hoeft daarvoor de grote oversteek te wagen. Iedereen kan daarvoor gewoon thuis blijven. De Zionisten zijn al in 1895 begonnen met het verspreiden van leugens over Joden en de bedoelingen van de Zionisten. De Zionisten wilde al ver voor de oorlog dat Joden werden vernietigd. Hidde Jan van Koningsveld wil niet vertellen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten omdat hij anders nooit aan het werk komt in zijn droombaan.

Hidde Jan van Koningsveld studeert rechtsgeleerdheid te Utrecht en wil later advocaat worden. De kans dat hij daarin slaagt is klein omdat hij bestuurder is van een terroristische organisatie en daarom levenslange hechtenis riskeert. Iemand met het strafblad wat Hidde Jan van Koningsveld voor zichzelf verwerft kan in Nederland geen advocaat worden. Zelfs Bram Moszkowicz die zijn administratie niet op orde had en zijn opleidingspunten niet haalde is voor het leven van het tabloid geschrapt. Dat Moszkowicz als zogenaamd Joodse advocaat met een oorlogstrauma juist Geert Wilders die de grote initiators van Hitler en de gaskamers als zijn helden ziet als raadsman verdedigde is ook voor deze wannabe vragen om problemen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus