U bent hier: Home / Agenda internationaal terrorisme

Agenda internationaal terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 23-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Dé agenda van hét internationaal terrorisme is geschreven door blanke mannen. Deze mannen zijn de morele voorbeelden van Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld en worden door Geert Wilders als helden gezien. Esther Voet, Hidde Jan van Koningsveld, het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf Media Groep zijn uitvoerders van deze agenda. Daaronder begrepen GeenStijl en Dominique Weesie.

Dé agenda van hét internationaal terrorisme bestaat uit enkele documenten die in samenhang gelezen moeten worden om het geheel te overzien. De Bijbel is één van deze documenten. Meer specifiek Ezechiël en Openbaring.  Ezechiël voorspelt in ieder geval twee Holocausten. Openbaring voorspelt het Armageddon monster wat dit regelt. In die context is Esther Voet de Grote Hoer.

Vooral Christenzionisten zullen begrijpen wat de rol is van de Grote Hoer. Verlekkerd zullen zij haar zinnen bevredigen. Dé agenda van hét internationaal terrorisme is geschreven en wordt uitgevoerd door Zionisten. Meeste mensen denken dat Zionisten de Joden zijn en trekken dan een lange neus. Dat de Joden last hebben van antisemitisme is de schuld van de Zionisten. De Zionisten zijn de varkens, apen, ezels en andere beesten waarover de Koran het heeft. Volgens de Koran zijn Joden mensen van het schrift. Deze waarheid over de Koran is nergens te zien bij de Zionisten. Bart Schut, de zogenaamde verzetsheld van het Nieuw Israëlitisch Weekblad, schijt op de Koran terwijl de Koran voor Joden een belangrijk geschrift is. De Koran is voor iedereen interessant. Net als de Thora overigens. 

Dé agenda van het internationaal terrorisme wordt uitgevoerd door een criminele organisatie van Zionisten. Opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 onder de naam Vereniging Erez Israël en met het oorlogsdoel de Joden te laten uitroeien door de antisemitische vrienden en bondgenoten en er goud geld aan te verdienen. De Zionisten verdienen zich helemaal scheel aan de voortbouwende Jodenvervolging. Hidde Jan van Koningsveld vordert meer dan vijfduizend euro omdat hij de waarheid en de feiten laster vindt. De Zionisten van het eerste uur maakte hun omzet door Joden te laten betalen voor hun door Zionisten gedwongen deportaties. Na de oorlog verdienen de Zionisten aan de Holocaust door 'wiedergutmachungen' af te persen van hun antisemitische bondgenoten in crime.

Esther Voet geniet zichtbaar van haar rol als sonderkommando in de mediafunctie. Sonderkommando's als Esther Voet geven Joden een bijzondere behandeling. Andere sonderkommando's waarmee Esther Voet samenwerkt bedreigen de rechtspraak met afschrikwekkende consequenties wanneer zij geen gelijk krijgen. De Telegraaf Media Groep zwijgt daarover willens en wetens. De Telegraaf was tenslotte al in 1922 actief betrokken bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Nepnieuws is 'core business' van de Nederlandse journalistiek, onder andere om de terroristische organisatie van de Zionisten en die van Joris Demmink te ondersteunen.

De agenda van het internationaal terrorisme eindigt niet in 1948 met de officiële onafhankelijkheid van de Zionistische staat Israël. Israël is geen Joodse staat. Israël is bedoeld als wereldgetto voor het verdere verloop van de agenda van het internationaal terrorisme na de oorlog. De agenda van het internationaal terrorisme eindigt bij de kroning van een lid van de familie Rothschild tot Eerste Prins van Israël bij en tijdens een ceremonie die gespiegeld is aan Ezechiël 44:2-3. De agenda van het internationaal terrorisme draait om macht voor de familie Rothschild en zelfverrijking voor de ondersteunende Zionisten. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn door blanken beraamd als springplank voor het zaaien en oogsten van chaos en dood en verderf in alle uithoeken van de aarde.

De bedoeling van de agenda van het internationaal terrorisme is dat de wereldgemeenschap ter oplossing van de problemen door oorlog en geweld de vorm van wereldbestuur accepteert die 'the Great Revision' of 'Great Reconstruction' wordt genoemd wat herstel betekent van oude aristocratische vormen van absolutisme van voor de Franse Revolutie. Ook NWO genoemd. Het Zionisme is de wereldwijde beweging tégen de vrijheden van de Franse Revolutie . Zionisme is tegen mensenrechten voor niet Zionisten. Zionisme is tegen democratie. Zionisme wil vergaande beperkingen op vrije meningsuiting. Zionisme wil meer antisemitisme. Zionisme wil dat Joden op elkaar schieten. Zionisme is de meest krachtige en agressieve antisemitische beweging na de Franse Revolutie. Zelfs Adolf Hitler was niet zo antisemitisch als Esther Voet of Hidde Jan van Koningsveld. Zionisme is de ouderwetse vorm van het meest giftige haat in een zogenaamd Joods jasje met het doel de Joden een slechte naam te geven en de mensheid desnoods gewelddadig aan zich te onderwerpen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus