U bent hier: Home / GeenStijl bron terrorisme

GeenStijl bron terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 25-08-2017 09:55
Opgeslagen onder:

GeenStijl en in het verlengde daarvan de Telegraaf Media Groep en vrienden is de hardnekkigste bron van internationaal terrorisme. De Telegraaf was al in 1922 betrokken bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust wetend wat de gevolgen zouden zijn voor de Joden. Anno 2017 liegt, bedriegt, intimideert en bedreigt GeenStijl erop los. Het wordt geen stro breed in de weg gelegd door het OM want de Rechtspraak wordt terrorisme gerelateerd bedreigd door de vrienden van GeenStijl die de volgers zijn van de grote initiators van Hitler en de gaskamers.

Wie bovenstaand op zich laat inwerken kan tussen de regels door begrijpen dat de positie van GeenStijl en de Telegraaf Media Groep en hun vrienden onhoudbaar is.  Zij moeten alle middelen rechtens gesloopt worden tot de schade van al hun onrechtmatige werk volledig is hersteld. Hidde Jan van Koningsveld is het daar namens de terroristen niet mee eens en dagvaardt personen met Joodse achtergrond te zwijgen over het terrorisme van de organisatie waarvan hij mede bestuurder is. Media breed wordt gedaan alsof bovenstaande boodschap afkomstig is van een ontoerekeningsvatbaar verklaarde antisemiet en Holocaustontkenner.

Dit is dezelfde media die met kennis van de feiten liegt en bedriegt over of in verband met HIV en AIDS, de Kinderbescherming, de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001, de aanslag om de MH 17, andere aanslagen, ISIS, WOOII, de Holocaust en de schuldvraag. GeenStijl is betrokken bij de groep die ook verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Net als Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld en Leon de Winter en Lodewijk Asscher en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Knesset.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus