U bent hier: Home / De Holocaust van Esther Voet

De Holocaust van Esther Voet

by J.L. de Kreek — last modified 28-08-2017 09:40
Opgeslagen onder:

Op Twitter liegt Ether Voet, journalist van het Nieuw Israëlitisch Weekblad, weer eens over de Holocaust. Volgens haar is het “niet EEN #holocaust maar DE holocaust”. Volgens Esther Voet hoort Holocaust te worden gebruikt bij één specifieke gebeurtenis in de historie. Ze bedreigt de kluit zoals altijd. Het woord Holocaust voor deze gebeurtenis is na de oorlog bedacht door Elie Wiesel die kort voor zijn dood stelde dat dit een verkeerde benaming is. Daarvoor noemde de Zionisten hun genocide op de Joden nog “größer Versöhnungsausklang” wat een zeer krachtige metafoor is.

Een Holocaust is een traditioneel bijbels Joods brand- of zoenoffer wat elk jaar voorkomt ter afsluiting van Grote Verzoendag of Jom Kippoer. Dan wordt buiten de bebouwde kom een kip of ander stuk vee ritueel gewassen en volledig verbrand tot het helemaal in rook is opgegaan om Gd goed te stemmen. Als er iemand is die Holocausten uitvoert zijn het Joden. Al meer dan 5700 jaar. Het is wel degelijk EEN Holocaust en niet DE Holocaust, bovendien is de Holocaust niet voorbij. Esther Voet en Hidde van Koningsveld en Bart Schut en alle andere Zionisten samenwerkend met politici en de MSM werken op dit moment aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust.

De Holocaust is het brandoffer van de Zionisten waarbij de Zionisten de Joden hebben laten verbranden door hun goede antisemitische vrienden en trouwe antisemitische bondgenoten in de kampen van de Zionisten als opmaat naar de Kolonisatie van Palestina en wereldoverheersing. Auschwitz was een Zionistisch kamp. De Holocaust van 1940-1945 is voorspeld in de Bijbel. In Ezechiël 37. Volgens Netanyahu is deze Holocaust vervuld in Auschwitz. In Ezechiël 38-39 staat nog een Holocaust voorspelt. Die moet plaatsvinden tussen de muren van het wereldgetto te Palestina (“op de bergen van Israël”) wat de Zionisten samenwerken met hun antiseemitische vrienden en bondgenoten hebben laten bouwen.  Vanwege het enorme aantal lijken zal de begrafenis “zeven maanden lang” duren (Ezechiël 39:12). Al het volk des lands zal worden begraven (Ezechiël 39:13).

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus