U bent hier: Home / 120 jaar Zionistisch terrorisme

120 jaar Zionistisch terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 29-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Deze dagen herdenken Joden 120 jaar Zionistisch terrorisme. 29-31 augustus 1887 hebben de Zionisten officieel hun terroristische organisatie opgericht. Één van de eerste wapenfeiten van de Zionisten was het eenzijdig ontbinden van de mensenrechten voor de Joden hen 'framend' als verachtte bedelaars. De voorzitter van de vergadering had toen al bepaald dat de door hem bedachte Endlösung zou eindigen met een Holocaust, die hij “größer Versöhnungsausklang” noemde. Het wereldgetto wat de Zionisten toen hebben opgericht is door hen Israël genoemd, de naam stelend van de Joden.

De Jodenvervolging van 1940-1945 begint te Basel 120 jaar geleden bij de wil van de Zionisten om hun idee voor een Joodse Staat ten uitvoer te leggen. Dat de Joden geen Joodse Staat wilde en dat een Joodse Staat in enigerlei vorm tégen de Joodse Wet is dus in strijd met het Jodendom en dat het antisemitisme in West Europa 120 jaar geleden welhaast was verdampt door de klinische gelijke behandeling van mensen en assimilatie van Joden waartegen de Zionisten zich keerde, vertellen de Zionisten nooit. Anno 2017 overheersen de Zionisten de media met hun leugens en bedrog over de geschiedenis van de Joden, het Zionisme en de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust

De Zionisten willen niet eens dat hun Holocaust wordt ontkend. De Zionisten willen per se dat iedereen hen napraat dat er zes miljoen Joden zijn vergast in de kampen. Het zijn er -geluk bij een ongeluk- geen zes miljoen. Dat is niet alles. De kampen waren Zionistisch. De Nazis van Hitler werkte symbiotisch samen met de Zionisten om de idee van de Zionisten voor een Joden vrij Europa vorm te geven. Ruim voordat Hitler was geboren zijn de Zionisten begonnen aan de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De feiten blijken keihard uit talrijke originele documenten van de grote Zionistische leiders waarop de Zionisten nooit ingaan.

De antisemieten zijn áltijd de trouwste bondgenoten en beste vrienden geweest van de Zionisten. De antisemieten van Hitler zijn speciaal geaccrediteerd door de Zionisten om Joden en hun rijkdommen te executeren. De idee om Joden per treinen te deporteren en ze te houden in kampen om ze als slaven te laten werken is afkomstig van de grote Zionistische leider Theodor Herzl die de voorzitter was van het Eerste Zionistische Congres te Basel 120 jaar geleden. De agenda van de Zionisten eindig niet met de onafhankelijkheid van wereldgetto Israël in 1948. De complete realisatie van de idealen van de grote Zionistische leiders bestaat uit Zionistische wereldoverheersing.

Dat wordt door de Zionisten de “the Great Revision” of “the Great Restauration” genoemd en is herstel van ouderwetse ondemocratische machtsstructuren in de oude staat van vóór de Franse Revolutie wat feitelijk neerkomt op wereldmacht voor de familie Rothschild en het Vaticaan. Het Zionisme is de meest agressieve en gewelddadige en bovendien militaire campagne tégen democratie en mensenrechten. Zionisme is de idee van antisemieten en de meest haatdragende beweging tégen Joden in de Diaspora. Zionisten zijn deelnemers aan de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Als 'rapture' om hun ongebreidelde oorlogen los te maken en de spanningen in het Midden Oosten dermate op te voeren dat de Derde Zionistische Wereldoorlog en hun finale Holocaust 'spontaan' vorm krijgen.

Om te voorkomen dat zij worden gehinderd in hun terroristische werk jagen Zionisten vandaag op personen met Joodse achtergrond van wie Joodse leden van de familie zijn vermoord in de Zionistische kampen en bedreigen zij de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties en organisaties die dat verzorgen om gelijk te krijgen. Eén van de jonge Zionistische leiders die zijn antisemitische tanden zet in personen met Joodse achtergrond om te voorkomen dat iedereen weet dat hij bestuurder is van een terroristische organisatie is Hidde Jan van Koningsveld. Zijn psychiater heeft ooit over hem gezegd dat hij "ernstig ziek" is.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus