U bent hier: Home / Zionisten bekennen schuld Holocaust

Zionisten bekennen schuld Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 01-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

In hun publicaties bekennen de Zionisten ronduit hún schuld aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Iedereen die de logische conclusies trekt wordt vervolgd en bedreigd door Zionisten om te ontkennen of weg te kijken. De grote Zionistische leider Jabotinsky erkent in zijn boek 'the War And The Jews' uit 1940 dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog is. Het staat letterlijk geschreven en gedrukt door deze man die held is van Geert Wilders en ideologisch voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld c.s.

In publicaties van de andere grote Zionistische leider Theodor Herzl erkent deze Zionist dat hij en niemand anders dan hij hét creatieve brein is van de Endlösung der Judenfrage. Niet zomaar een oplossing, née, dé finale oplossing. Bedacht door de grote Zionistische leider Herzl, bekend Herzl in zijn dagboeken die in 1922 in bezit waren van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Dat deze Zionistische leider ook bekend de uitvinder te zijn van de Holocaust die hij toen nog “größer Versöhnungsausklang” noemde, is een feit wat de Zionisten zó gráág onder de pet houden.

Daarom voeren Zionisten en hun vrienden in de journalistiek een jarenlange lastercampagne tegen personen die de feiten openbaren over de Zionistische grondslag van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en het feit dat de agenda der Zionisten een volgende wereldoorlog en Holocaust bevat ter complete realisatie van de idealen van de helden van Geert Wilders die tevens de ideologisch voorbeelden zijn van Hidde Jan van Koningsveld c.s.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus