U bent hier: Home / Esther Voet bedreigt Joden

Esther Voet bedreigt Joden

by J.L. de Kreek — last modified 03-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Esther Voet is niet Joods. Esther Voet is Zionist. Esther Voet is ook journalist. Esther Voet weigert de geschiedenis van haar ideologie te vertellen zoals het is. Esther Voet weigert de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog te vertellen zoals het is. Esther Voet weigert de geschiedenis van de Jodenvervolging te vertellen zoals het is. Esther Voet is betrokken bij de terroristische organisatie waaraan ook Hidde Jan van Koningsveld en Geert Wilders deelnemen. Esther Voet werkt aan de voortbouwende Jodenvervolging. Esther Voet bedreigt Joden.

De Joden zijn door de Zionisten vermoord. De Zionisten hebben de plannen bedacht, het geld geleverd, Hitler en Mussolini militair gesteund, Auschwitz gebouwd en na de oorlog het Holocaustbedrog verzorgt. Allemaal ter meerdere eer en glorie van de idealen van het creatieve brein van de Holocaust. Onderzoek naar de factoren die ten grondslag liggen aan dreigingen en geweld uit Jihadistische hoek leidde tot de ontdekking van de authentieke publicaties van de grote Zionistische leiders waarop de geschiedschrijving niet ingaat en waaruit het virulent antisemitische en terroristische karakter van het Zionisme in een oogopslag blijkt. 

De Holocaust wordt aan de hand van deze documenten logisch verklaard. Tekst en uitleg is te vinden op www.holocaustles.nl. Daar staan ook de origineel gedigitaliseerde primaire bronnen die wettig en overtuigend bewijzen dat de Zionisten de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Daarmee is ook bewezen dat Esther Voet betrokken is bij internationaal terrorisme en internationale misdrijven. Haar rol is door misbruik te maken van journalistieke rechten het publiek misleiden over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de uitkomst van debat daarover te bepalen.

Één van de trucjes van de Zionisten is aangifte doen wegens antisemitisme bij antizionisme en dan vervolgens op internet dreigen met 'dire consequences' en organisaties die daarop toe zien om de door Esther Voet aangewezen verdacht te veroordelen. Esther Voet weet heel goed dat antizionisme de kern is van het Jodendom en dat Zionisme de meest succesvolle haatdragende en antisemitische antidemocratische en fascistoïde beweging is na de Franse Revolutie. Esther Voet is leidend in verband met de voortbouwende oorlog van de Zionisten tegen Joden en andere minderheden en voor werelddominantie.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus