U bent hier: Home / Micha Kat 4 president

Micha Kat 4 president

by J.L. de Kreek — last modified 04-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Wie zondagavond niet tussen 19:00 en 20:00 uur live in de chat zat bij Revolutionair On Air (ROA) was er niet bij toen het allemaal begon. Een legendarische uitzending van Micha Kat, de journalist met Joodse achtergrond, die uit Nederland moet vluchten omdat hij wordt opgejaagd door de PP-elite en collega journalisten van de MSM want hij verkondigt de waarheid. Waarheid en feiten mogen tegenwoordig niet bekend worden. Dat weet Micha Kat al te goed. Wat Micha Kat allemaal boven tafel krijgt is ongekend. Het is altijd weer erger, zegt hij. Dan is het ook altijd weer erger. Het kwaad krijgt geen genoeg van de misdaden. Het heeft steeds meer bedrog en bloedvergieten nodig, als bij drugs.

Journalist Micha Kat van Revolutionair Online vraagt asiel aan in IJsland omdat hij zich niet meer veilig voelt in Nederland. Hij vreest te worden omgelegd door de Demmink-squads die waarschijnlijk eerder op jong vlees jagen dan op de druiper van Micha Kat. Eén van de meest stuitende nieuwsfeiten van de uitzending van ROA van 03 september 2017 was de druppelende druiper van Micha Kat. Een chatter vroeg hoe het zat met “het wc-papier”. Micha Kat vertelde daarop het verhaal van zijn piemel dat het een oude lul was die droop en dat hij daarvoor een luier in zijn broek stopte zodat het niet zou doorlekken in zijn goeie goed.

Kennelijk had Micha Kat een keer geen luier bij zich en heeft hij toen “het WC-papier” gebruikt wat uit zijn gulp hing zodat iemand daarover in de chat een vraag kon stellen. Micha Kat deed voorkomen alsof alle mannen van zijn leeftijd aan een druppelende piemel lijden zodat daarover enige commotie in de chat ontstond want niemand was bekend met zoiets als een mannen-tampon tegen het euvel van de druppelende piemel van Micha Kat. Gelukkig stond Micha Kat niet heel lang stil bij zijn druiper en wist iemand in de chat te vertellen dat “het WC-papier” uit de broek van Micha Kat gewoon een rukdoekje was. Hele geruststelling.

Update:

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus