U bent hier: Home / Esther Voet leider terroristische organisatie

Esther Voet leider terroristische organisatie

by J.L. de Kreek — last modified 05-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Esther Voet is journalist van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Esther Voet was directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Hidde Jan van Koningsveld is ook bestuurder van CIDI, van de jongeren organisatie van CIDI. Hidde Jan van Koningsveld wil geen terrorist genoemd worden. Daarom dagvaardt hij Holocaustslachtoffers om te zwijgen over de schuld van de Zionisten aan de Jodenvervolging want dat vindt hij smaad of laster. Esther Voet blijft doen alsof de boodschapper van dit goede nieuws een “gekkie” wat “door de rechter ontoerekeningsvatbaar” verklaard is.

Esther Voet vertelt er niet bij dat Ronald Eissens namens de Zionisten de rechtspraak bedreigt met afgrijselijke gevolgen en organisaties die daarop toezien om Holocaustslachtoffers te vervolgen die de Zionisten de schuld geven of in het algemeen afwijken van het Zionisme. Dat de Zionisten al in 1897 besloten hebben vrije meningsuiting vergaand te beperken en verzet tegen Zionisme met bruut geweld neer te slaan en tegen democratie zijn draagt bij aan het beeld van Esther Voet dat zij één van de leiders is van de terroristische organisatie der Zionisten.

Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep nemen ook deel aan deze terroristische organisatie. Dat wordt reeds meer dan zeven jaar verkondigd. Dit begon al tijdens het Wildersproces in Amsterdam in 2010 en 2011 en met de vervolging van de website www.hetzuur.nl door de Zionisten. De maker van die site is minder op zijn achterhoofd gevallen dan Esther Voet graag wil dat iedereen gelooft. De Zionisten geven af op die site omdat het gaat over de schuld van de Zionisten in de zin van opzet aan het uitlokken van antisemitisme. Www.hetzuur.nl is een antizionistische site waarop de waarheid en de feiten over de Holocaust aan de orde komen.

De waarheid over de Holocaust is dat deze volkerenmoord op de Joden is bedacht en geregeld door de Zionisten. Ook is de waarheid over de Holocaust dat de Zionisten voortgaand Joden vervolgen en een volgende Holocaust voorbereiden die moet plaatsvinden in Palestina waar de Zionisten reeds hun muren gebouwd hebben rond het wereld-getto om de Joden binnen te houden als het moment daar is. Esther Voet wil het niet weten hoewel de feiten helder en niet mis te verstaan zijn. Één en ander betekent dat er een terroristische organisatie actief is in Nederland wat verantwoordelijk is voor de Jodenvervolging en Esther Voet, Hidde Jan van Koningsveld, Geert Wilders en GeenStijl nemen daaraan deel.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus