U bent hier: Home / Bart Schut handlanger Nazimisdadigers

Bart Schut handlanger Nazimisdadigers

by J.L. de Kreek — last modified 07-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Bart Schut is journalist van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Zijn rol is om te voorkomen dat algemeen bekend wordt dat journalisten met Zionistische opvattingen de initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Het NIW waarvoor Bart Schut werkt was al in 1922 bekend met de plannen voor oorlog en Holocaust van de samenwerkende Zionisten en hun organisaties. Bart Schut wil steeds doen geloven alsof Israël een weldaad is van democratie en vrijheid terwijl antidemocratie, geweld en vergaande beperking van vrije meningsuiting wettelijk is vastgelegd in Israël.

Bart Schut wil dat allemaal niet weten want zijn hart is verkankerd en hij haat Joden tot op het bot, anders was hij wel eerlijk geweest over het Zionisme. De Joden zijn vermoord door de Zionisten. De grote grondlegger van het moderne Zionisme was journalist en heeft de Endlösung en de Holocaust al in 1895 bedacht. Dit kan iedereen weten omdat de dagboeken en andere publicaties van deze grote antisemiet waarin hij zijn virulente Jodenhaat etaleert openbaar zijn. De dagboeken van de man die door Bart Schut wordt bewonderd als de 'founding father' van het wereldgetto te Palestina zijn belangrijker om de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te begrijpen dan "Mein Kampf' van Adolf Hitler.

Bart Schut is een hele grote bedreiger in de journalistiek. Hij is niet de enige professionele oplichter. De journalisten van het NIW verdienen hun geld met het verspreiden van nepnieuws en valse feiten. De feiten die Bart Schut verspreidt over het Zionisme zijn dermate vals dat Bart Schut als een grote Nazimisdadiger behandeld moet worden, net als Hidde Jan van Koningsveld en Esther Voet. Met elkaar zijn zij een organisatie van misdadigers die bijdragen aan de voortbouwende Jodenvervolging der Zionisten. Niks wat Bart Schut publiceert over Israël of Zionisme heeft iets te maken met Jodendom.

Joden en Jodendom verzetten zich al meer dan 120 jaar tegen het Zionisme. Het moderne Zionisme wordt door Bart Schut cum suis herdacht als een grote bevrijding terwijl de Zionisten tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 bepaalde dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn. Ook hebben de Zionisten toen de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. Mensenrechten voor andere mensen dan Zionisten zijn Zionisten geen voorstander van. Zionisten willen vooral gezien worden als Joden en antizionisme moet volgens de Zionisten behandeld worden als antisemitisme. Bart Schut is het daarmee eens en stelt dus dat Joden antisemitisch zijn.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus