U bent hier: Home / Peter R. de Vries belazert de kluit

Peter R. de Vries belazert de kluit

by J.L. de Kreek — last modified 08-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het kort geding van publicist Wim Dankbaar tegen Peter R. de Vries en RTL Boulevard laat goed zien dat en hoe de Mainstream Media de kluit 'major league' belazert. Wat er ook gezegd kan worden over Wim Dankbaar, zolang Peter R. de Vries niet op camera wettig en overtuigend de beruchte kluisverklaringen heeft ontkracht dient hij te zwijgen over Wim Dankbaar. Peter R. de Vries is een meer dan schandalige matennaaier. Uit andere dossiers is bekend dat Peter R. de Vries 'big time' faalt de feiten naar waarheid te duiden.

Neem bijvoorbeeld de moorden van Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming of de aanslagen in de VS 11 september 2001. Ander kwesties dan de moord op Marianne Vaatstra waarin Joris Demmink ook een prominente rol heeft vervuld. Die aanslagen kunnen aan de hand van middelbare school natuurkunde op afstand worden geanalyseerd. Op het oog is helder dat de vliegtuigen niet de oorzaak kunnen zijn van het instorten van de torens van de Twin Towers. Louter het verschil in soortelijke massa tussen aluminium en staal bewijst dat wat iedereen denkt gezien te hebben onmogelijk is. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn door een hele andere groep gepleegd dan officieel wordt beweerd. Als overheden zoites kunnen met die aanslagen is het met een eenvoudige moord ook denkbaar.

Op basis van die aanslagen zijn vergaande maatregelen doorgevoerd zoals oorlogen in Afghanistan en Irak en excessief bombarderen met munitie van verarmd uranium -met zeer veel doden, gewonde, schade en chaos tot gevolg- en de sleepwet. Peter R. de Vries heeft het nooit over deze ernstige misdrijven. Wim Dankbaar is vooralsnog te verwijten dat hij zijn onderzoeksresultaten niet goed genoeg presenteert. Wie de moeite neemt naar Wim Dankbaar te luisteren ontdekt dat Wim Dankbaar consequent een samenhangend en helder verhaal vertelt over hoe hij denkt dat de hazen hebben gelopen. De sporen die Wim Dankbaar aanwijst zijn allemaal te controleren en te volgen. De vragen die Wim Dankbaar stelt zijn allemaal te beantwoorden.

Toch wordt Wim Dankbaar weggezet als gek of complotdenker. Dat het Openbaar Ministerie een psychiater op Wim Dankbaar afstuurt is al vervelend genoeg voor Wim Dankbaar. Dat Peter R. de Vries als halve gare clown bij RTL Boulevard ook nog eens even de lolbroek komt uithangen over het vele goede werk wat Wim Dankbaar geleverd heeft is vanzelfsprekend de 'bloody limit'. Niemand kan zeggen dat de veroordeling van Jasper S. rechtmatig is omdat er getuige verklaringen blijken te zijn die in alle redelijkheid anders doen vermoeden en de hele procedure rond zijn proces in een mystery is gehuld.

Nog helemaal los van de rol van advocaat mr. Jan Vlug die door Wim Dankbaar betrokkenheid bij de veroordeling wordt verweten. Er mochten geen opnamen worden gemaakt van de openbare terechtzitting. Dit is toch gebeurt. Wie dat afluistert krijgt de indruk dat Jasper S. woorden in de mond zijn gelegd. Jasper S. bezit een psychische beperking. Jasper S. verliest zijn geheugen onder bepaalde omstandigheden. Dan slaat hij op de vlucht en kan hij zich achteraf niks herinneren. Jasper S. kan daarmee onder druk zijn gezet om te bekennen anders zou hij levenslang TBS riskeren. Ook het verhaal van de pinpas en aansteker van Marianne Vaatstra wat Wim Dankbaar vertelt is bijzonder. Allemaal te controleren.

Wim Dankbaar vertelt dat Jasper S. is uitgekozen om te worden geslachtofferd als dader van een moord die hij niet heeft gepleegd. De feiten en omstandigheden die Wim Dankbaar daarvoor als bewijs aandraagt zijn interessant en nopen tot onderzoek. Het kan dat Jasper S. erin is geluisd. Dit is technisch niet onmogelijk. Om DNA te vervalsen zijn niet veel mensen nodig. Ook kan het dat Peter R. de Vries bij deze corruptie betrokken is. Het moment waarop Peter R. de Vries het verkeerde pas koos zal samenhangen met het eind van zijn samenwerking met Wim Dankbaar. Zolang de door Wim Dankbaar genoemde getuigen niet onder ede  zijn gehoord kan niemand iets zeggen over de onrechtmatigheid van de publicaties van Wim Dankbaar of zijn 'gekte'.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus