U bent hier: Home / Doofpotjournalistiek Peter R. de Vries & Chris Klomp

Doofpotjournalistiek Peter R. de Vries & Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 13-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Dinsdag 12 september 2017 was het Kort Geding van Wim Dankbaar tegen Peter R. de Vries omdat hij Dankbaar uitscheldt op nationale televisie voor “kierewiet” en dat Dankbaar met een dwangbuis moet worden afgevoerd. Peter R. de Vries voerde zelf het woord. Cris Klomp deed via Twitter verslag namens het Algemeen Dagblad. Kernwoorden van Peter R. de Vries zijn “bizarre complottheorieën” en “iemand als Joris Demmink”. De advocaat van Peter R. de Vries had zijn cliënt beter thuis kunnen laten.

De complottheorie is dat Peter R. de Vries en Chris Klomp hun journalistieke rol misbruiken om georganiseerde criminaliteit van onder andere Joris Demmink te steunen. Een complottheorie is een theorie over een complot. De theorie is waar of de theorie is niet waar. De theorie van Wim Dankbaar is mogelijk waar. Ook is het waar dat Joris Demmink een centrale rol speelt in verband met gedwongen verdwijning van minderjarigen en kinderhandel en misbruik van kinderen. 

Dat Joris Demmink niet wordt vervolgd in verband met bevrediging van zijn persoonlijke lusten op de achterbank van zijn dienstauto betekent niet dat Joris Demmink geen criminele hoofdrol speelt die door Peter R. de Vries en Chris Klomp  in de doofpot wordt gestopt. De tweets van Chris Klomp voor AD over het Kort Geding van Wim Dankbaar laten zien dat Chris Klomp een mening heeft over de kwestie terwijl elke professional moet weten dat niemand kan weten of de veroordeling van Jasper Steringa een gerechtelijke dwaling is omdat Faek nooit is gehoord over zijn verklaring dat hij bij de moord aanwezig is geweest en dat hij dit direct aan de politie heeft verteld.

Wim Dankbaar voert allemaal feiten aan die het noodzakelijk maken dat de moord op Marianne Vaatstra opnieuw wordt onderzocht of althans dat in ieder geval Faek Mustafa onder ede wordt gehoord over de beweringen van Dankbaar dat hij getuige is geweest van de moord. Er zijn zoveel feiten en omtandigheden die vragen oproepen waarop Peter R. de Vries en Chris Klomp het antwoord niet leveren. Wel is van Peter R. de Vries bekend dat hij afwijkende opinies als “complottheorieën” afdoet en dat Chris Klomp wanneer hij de feiten van de zware misdrijven van Demmink voorgeschoteld krijgt opzettelijk wegkijkt.

Joris Demmink is leider (geweest) van georganiseerde ambtelijke criminaliteit bij het Ministerie van Justitie. Meer in het bijzonder is Joris Demmink leidend betrokken bij de misdrijven van de Nederlandse kinderbescherming waarvan Peter R. de Vries en Chris Klomp willens en wetens wegkijken. Dat de Nederlandse kinderbescherming willens en wetens kinderen rooft en verkracht en zelfs vermoordt en dat Joris Demmink daaraan leiding heeft gegeven is zo makkelijk te bewijzen dat het niet anders kan dan dat Peter R. de Vries en Chris Klomp in het belang van Joris Demmink de feiten in de doofpot stoppen. Mogelijk hebben ze een eigen belang bij de misdrijven van Joris Demmink. Van Joris Demmink is bekend dat hij privé perverse seksfilms deelde met Raadsheren van het Gerechtshof.

Ook in andere dossiers falen Peter R. de Vries en Cris Klomp 'big time'. Waarom vertellen deze journalisten in hun kranten en op TV niet dat wat meeste mensen denken over 9/11 gewoon niet kan. Ook de oorlogsmisdaden waarbij Joris Demmink als prominent lid van de VVD betrokken is worden nooit bekritiseerd door Peter R. de Vries of Chris Klomp. De Mainstream media waartoe Peter R. de Vries en Chris Klomp behoren voeren een actieve campagne tegen opinies die afwijken van de mening van Peter R. de Vries of Chris Klomp & co. Dat bijvoorbeeld de Nederlandse Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd om de Nazi-feiten van Geert Wilders te negeren of ontkennen is ook zo'n feit wat in ieder geval door Chris Klomp naar het rijk van de “gekkies” wordt verwezen.

Wim Dankbaar is lang de enige niet die in alle redelijkheid vermoedt dat de veroordeling van Jasper Steringa een rechterlijke dwaling is. Om daarover zekerheid te krijgen is het noodzakelijk dat Faek Mustafa onder ede wordt gehoord. Eind van de maand september 2017 krijgt Wim Dankbaar te horen van de Rechtbank Rotterdam of hij Faek Mustafa als getuige onder ede mag horen. De campagne van Peter R. de Vries tegen Wim Dankbaar is al begonnen begin 2012 toen Wim Dankbaar te dicht op de waarheid kwam en er een alternatieve waarheid gefabriceerd moest worden om de ware toedracht in de doofpot te stoppen. Ter zitting gisteren verklaarde Peter R. de Vries dat hij in die tijd 'dicht op de Rechercheurs zat'.

Wat beteken kan dat Peter R, de Vries het creatieve brein is van het complot tegen Jasper Steringa. Niet ondenkbaar want journalisten blijken ook een tot voor kort onbekende hoofdrol te spellen als creatieve breinen van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en het Holocaustbedrog en in verband met de valse feiten en nepnieuws wat na 11 september is verspreidt om de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek in Moslimlanden te faciliteren. “Iemand als Joris Demmink” is ontegenzeggelijk één van Nederlands grootste criminelen. Of ook de moord op Marianne Vaatstra of de veroordeling van Steringa op zijn conto geschreven moet worden kan iedereen pas met zekerheid zeggen als Faek Mustafa onder ede is gehoord.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus