U bent hier: Home / Israël bedreigt Nederlandse Rechtspraak

Israël bedreigt Nederlandse Rechtspraak

by J.L. de Kreek — last modified 15-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Vijandige Israëlische strijders in burger bedreigen de Nederlandse Rechtspraak om Joden te vervolgen. Personen met Joodse achtergrond hebben ontdekt dat journalisten met Zionistische ambities de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Israël heeft de Holocaust geregeld en bedreigt en bedriegt iedereen om de Duitsers ervoor op te laten draaien. WOII en de Holocaust waren Zionistische projecten. Journalisten met Zionistische ambities bedriegen en bedreigen de Rechtspraak om dit te ontkennen en zij die de waarheid propageren te veroordelen. Anne Frank is door de Zionisten vermoord.

Om te voorkomen dat de waarheid en de feiten algemeen bekend worden doen journalisten en Zionisten aangifte en bedreigen zij de Rechtspraak om te veroordelen. De Zionisten mogen iedereen beschuldigen van antisemitisme wanneer de mening te antizionistisch is naar de Zionistische smaak en vertellen niet dat Zionisme juist haaks staat op Jodendom en dat Zionisten juist de geestelijk vaders zijn van de voortbouwende Jodenvervolging waaraan ook Geert Wilders en Thierry Baudet en Beatrice de Graaf bij de volle verstaand deelnemen.

De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn door hetzelfde Syndicaat gepleegd als de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Dit Syndicaat werkte diepgaand samen met journalisten die bekend zijn geworden als de grondleggers van het moderne Zionisme. Deze personen zijn de ideologisch voorbeelden van Hidde Jan van Koningsveld, Esther Voet, Bart Schut, Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep. Dit openbaren vinden de Zionisten antisemitisme terwijl Joden zich juist uitputten in het onderwijzen van het feit dat Zionisten zieke afvalligen zijn die het met Hitler, Mussolini, de antisemieten en het apartheidsregiem in Zuid Afrika doen.

Israël en racisme en antisemitisme en terrorisme en genocide zijn synoniemen. Israël, de Zionisten en hun journalistieke vrienden zijn de grote groep die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, holocaustbedrog, aanslagen 11 september 2001, bedreigen autoriteiten, Referendumbedrog en mogelijk de aanslag op de MH17. Zionisten zijn bevuilers van het eigen nest. Zij wonen in de landen die zij ruïneren ter meerdere eer en glorie van de aristocratische leiding van hun Israëlische heilstaat waarvan Adolf Hitler, Eichmann en Goebbels van hun Zionistische vrienden bewust in 1940-1945 de onafhankelijkheid voorbereidde.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus