U bent hier: Home / Journalisten bedreigen rechtsstaat

Journalisten bedreigen rechtsstaat

by J.L. de Kreek — last modified 19-09-2017 10:50
Opgeslagen onder:

Door lasterlijke aanklachten en bedreigingen met afschrikwekkende consequenties van journalistieke vrienden van Geert Wilders zijn met succes bijlen gezet aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak. Deze journalisten verzwijgen met kennis van de feiten dat prominente journalisten in 1895 reeds de Holocaust hebben bedacht. Deze journalisten liegen ook over de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de aanslag op de MH17. Het actuele terrorisme is bedacht door journalisten.

Journalisten staan aan de basis van internationaal terrorisme en internationale misdrijven als genocide en gedwongen verdwijning van minderjarigen, om ze te misbruiken voor geld. Het bijzondere aan dit conglomeraat aan zeer zware door journalisten begane misdrijven is dat Joris Demmink bij welhaast al die misdrijven een hoofdrol speelt als lid van de VVD en voormalig hoogste ambtenaar van het Ministerie van Justitie, en dat geen enkele journalist bereid is de misdaden van Joris Demmink mee te delen aan het publiek. Personen die de feiten vertellen worden bedreigd en mishandeld door journalisten of redacties van publieke omroepen. Zelfs Francisco van Jole maakt zich schuldig aan deze misdaad in de journalistiek die al meer dan 120 jaar duurt. 

De journalisten en prominente schrijvers die geestelijk vaders zijn van de Endlösung en Holocaust hebben hun terroristische organisatie opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 met het oogmerk Palestina te roven van de oorspronkelijke bewoners en de Joden als vee daarnaar op te jagen om ze gereed te hebben voor de totale uitroeiing waaraan de Nederlandse kabinetten sinds Balkenende steun verlenen. De hele operatie van het bedenken van de Holocaust in 1895 tot en met het voeren van alle oorlogen om Groot Israël in de macht te krijgen wordt gefaciliteerd door een Syndicaat. 

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn een overval door de terroristische organisatie die ook verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Vooral voor journalisten is dit makkelijk te begrijpen omdat de Nederlandse journalistiek al sinds 1922 in bezit is van de plannen voor oorlog en Holocaust die door de grote journalist Theodor Herzl zijn bedacht. De Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad stonden in 1922 vooraan het publiek te misleiden over de inhoud van de dagboeken van journalist Theodor Herzl en de betekenis van het Zionisme voor de Joden. 

Al met al heeft dit miljoenen Joden het leven gekost. Nederland, de wereld en Europa totaal verwoest, en daarna ziek Holocaustbedrog want iedereen moet geloven dat er zes miljoen Joden zijn vergast in de kampen die opgericht blijken te zijn door het Syndicaat waarvan de naamgevers in Israël worden gereed doordat er pleinen, straten, plantsoenen en parken naar hen zijn vernoemd. In Nederland is het anno Prinsjesdag 2017 zo dat personen met Joodse achtergrond die de waarheid publiceren over het terrorisme in de Nederlandse journalistiek worden bedreigd, mishandeld en vervolgd en dat de Rechtspraak wordt bedreigd deze personen te veroordelen. 

In Nederland is het anno Prinsjesdag 2017 ook zo dat talloze (duizenden) minderjarigen gedwongen verdwijnen en worden misbruik door de Nederlandse Kinderbescherming. De Nederlandse Kinderbescherming is georganiseerde ambtelijke criminaliteit waarvoor Joris Demmink mede verantwoordelijk is geweest als Secretaris Generaal van Justitie om te profiteren van kinderen. Chris Klomp van het Algemeen Dagblad heeft de feiten reeds tijden geleden onder ogen gekregen. Chris Klomp heeft ervoor gekozen de boodschapper te beledigen. Ook schrijft Chris Klomp helemaal niks over de overige opzichte misdrijven waarbij Joris Demmink is betrokken. Zij die dat wel doen worden door Chris Klomp “gekkie” of “complotdenker” genoemd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus