U bent hier: Home / Hans Knoop grote antisemiet

Hans Knoop grote antisemiet

by J.L. de Kreek — last modified 22-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Cafe Werldsmertz kijken voor het debat tussen Hans Knoop en Dries van Agt is niet nodig om te bepalen dat Hans Knoop de antisemiet is van de twee. Hans Knoop is journalist met Zionistische ideeën, net als het creatieve brein van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. In zijn rol van Sonderkommando in de Persfunctie bij de Telegraaf joeg Hans Knoop na de oorlog op de trouwste antisemitische bondgenoten en de beste antisemitische vrienden van Zion die het excessieve geweld namens het bestuur van Israël in oprichting hebben uitgevoerd.

Hans Knoop is bekend om de zaak Menten. Pieter Menten was fout in de oorlog. Hans Knoop regelde dat Menten in de gevangenis kwam. Dat deed hij als journalist. Hans Knoop vertelt niemand dat journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf al in 1922 de blauwdruk voor de Holocaust in bezit hadden en de schrijver op een voetstuk plaatste. Hans Knoop kan de feiten allemaal zelf nalezen op www.holocaustles.nl.

De plannen van der Zionisten zijn heel veel belangrijker voor het fundament van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust dan Mein Kampf van Adolf Hitler. Het bestuur van Duitsland door Adolf Hitler is geregeld door de Zionisten. De Zionisten wilde al in 1897 een leider die niet noodzakelijk was en waarmee zij het Jodenvraagstuk van alle kanten konden benaderen. In 1923 toen Hitler de macht probeerde over te nemen met de Bierkellerputsch werd hij bijgestaan door Feder die erkend Zionist was.

Adolf Eichmann was helemaal weg van de Zionisten. Goebbels had een rabbinale achtergrond. Emile Maurice die de SS heeft opgericht was ook Zionist. Hitler is een pseudoniem en verwijst direct naar prominente Joden. Zionisten hebben symbiotisch samenwerkend met de SS het concentratiekamp Auschwitz laten bouwen. Hitler kreeg zijn oorlogskapitaal van Zionisten en Amerikaanse industriëlen. ZyclonB en BUNA werd aan Hitler geleverd door ondernemingen van Zionisten. De Zionisten deden het met iedereen tijdens de oorlog. Ook met Hitler en Mussolini. De Zionisten verklaarde Duitsland in 1933 reeds de oorlog.

De Zionisten publiceren in 1940 teksten waarin zij erkennen dat de Tweede Wereldoorlog hún oorlog is. Joden zijn mordicus tegen Zionisme. Joden zijn de grootste antizionisten. Joden willen geen Joodse staat. Zionisten en Christenen willen een Joodse staat bedoelt als wereldgetto ter vervulling van diepzieke Katholieke Eindtijd fantasieën waarbij alle Joden totaal vernietigd worden of zich massaal bekeren. Daarom dat de ChristenUnie pal staat achter Israël. Hans Knoop is één van de naoorlogse leider van de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor WOII. De Holocaust en de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus