U bent hier: Home / Hidde van Koningsveld pleger Holocaust

Hidde van Koningsveld pleger Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 25-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is het voortbouwend misdrijf van de Zionisten tegen Joden en hun eigendommen. Zionisme is een antisemitische visie op Joden. Zionisten ontzeggen de Joden het recht op zelfverdediging door voortgaand te dreigen met bruut geweld bij antizionisme. Ook is de vrije meningsuiting van de Joden vergaand beperkt door de Zionisten. Joden kunnen niet zeggen wat zij willen over bijvoorbeeld Zionisme of Israël zonder dat ze zeer ernstig worden bedreigd door Zionisten.

De muntDat de Holocaust het misdrijf is van Zionisten kan iedereen makkelijk zelf lezen in de publicaties van de morele voorbeelden van Hidde van Koningsveld. Hidde van Koningsveld wordt ervan beschuldigd als bestuurder van de jongerenorganisatie van het Centrum Informatie Documentatie leiding te geven aan terrorisme. Daarop heeft Hidde van Koningsveld besloten betrokken klager te dagvaarden. Inmiddels is Hidde van Koningsveld via de Rechtspraak in bezit van het bewijs van zijn terrorisme en de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Op Twitter doet Hidde van Koningsveld alsof zijn neus bloedt. Voor Joden is er geen enkele twijfel aan het terrorisme van de Zionisten. Meteen met het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 besloten de Zionisten ondemocratisch dat Joden verachtte bedelaars zijn. Dat de voorzitter van die vergadering in 1895 reeds de Holocaust heeft bedacht als sluitstuk van de Endlösung die ook door hem is bedacht, kan Hidde van Koningsveld weten want hij heeft de feiten in bezit en ze staan uitgestald op www.holocaustles.nl.

Omdat duidelijk is dat de Zionisten al jaren de Rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen om de schuld van de Zionisten aan de Holocaust te ontkennen voelen personen met Joodse achtergrond waarvan Joodse leden van de familie zijn vermoord in de kampen van de beste antisemitische vrienden en trouwe bondgenoten van de Zionisten, zich ongemakkelijk bij de vrijheid die Hidde van Koningsveld vandaag bezit. Hidde van Koningsveld werkt net als alle overige Zionisten om de idealen van hun ideologische voorbeelden compleet te realiseren. Dit is niks anders dan uitroeien van Joden en Jodendom en separeren van andere beschermde minderheden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus