U bent hier: Home / Ebru Umar aan het gas

Ebru Umar aan het gas

by J.L. de Kreek — last modified 26-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

“Wat een mooie straf” twittert Ebru Umar van de Telegraaf Media Groep in reactie op een straf die een Holocaust-ontkenner moet ondergaan voor het vertellen van de waarheid. Deze prediker moet voor straf elk jaar een concentratiekamp bezoeken en daarover een verslag schrijven. Hidde van Koningsveld één van de officiële Jodenjager van het CIDI retweet het bericht van Ebru Umar als blijk van endorsement. Voor Joden is het van belang te weten dat er geen Holocaust heeft plaatsgevonden. Dat de moordenaars hun volkerenmoord een Holocaust noemen betekent niet dat het een Holocaust is.

De Jodenvervolging van 1940-1945 een Holocaust noemen is een zieke belediging van Joden wegens ras of geloof want het betekent dat de Joden het offer vrijwillig hebben gebracht terwijl de Zionisten de Joden gedwongen hebben laten vermoorden door hun beste antisemitische vrienden en trouwe antisemitische bondgenoten in samenwerking met journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. 

Voorts zijn er helemaal geen zes miljoen Joden vergast. De Zionisten hebben samenwerkend met journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en andere uitgevers al in 1900 gewild dat hun trouw antisemitische bondgenoten en beste antisemitische vrienden zes miljoen Joden ritueel zouden wassen en verbranden in de schoorstenen van de familie van de patroon van het morele voorbeeld van Geert Wilders en Hidde van Koningsveld, alleen dat is niet gelukt omdat de crematoria gebrekkig waren en de Russen Auschwitz voortijdig hebben bevrijd. 

Het is relevant voor het oordeel over het werk van mensen als Ebru Umar te weten dat journalisten van de Telegraaf al in 1922 bekend waren met de plannen van de Zionisten voor oorlog en Holocaust en deze plannen steunde met nepnieuws en valse informatie in de krant. Tot op de dag van vandaag zijn journalisten in het algemeen en die van de Telegraaf in het bijzonder gespecialiseerd in het verspreiden van valse feiten ter ondersteuning van terrorisme en internationale misdrijven. Ebru Umar moet voor straf aan het gas tot ze erin blijft gewoon omdat vergassen de humane vorm is van slachten van varkens.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus