U bent hier: Home / Wim Dankbaar bewijst gelijk

Wim Dankbaar bewijst gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 27-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Wim Dankbaar heeft zijn gelijk ruimschoots bewezen met het verloren kort geding tegen Peter R. de Vries en afgewezen verzoek tot het horen van Faek. Chris Klomp kan dit zelf begrijpen aan de hand van zijn teksten op de site van het Algemeen Dagblad. Faek verscheen in Rotterdam en ontkende de juistheid van de NAW-gegevens op de zogenoemde kluisverklaring en dat de handtekening op deze verklaring van hem afkomstig is. Faek ontkent niet de inhoud van de verklaring, terwijl hij dat wel kon. Hoe de verklaring tot stand is gekomen doet er niet toe. Het gaat om de inhoud van de verklaring.

In de strafzaak tegen Wim Dankbaar mag Wim Dankbaar het horen van Faek niet worden ontzegd. Dit is noodzakelijk om het redelijk vermoeden dat het OM het procesrecht misbruikt om de ware toedracht buiten beeld te houden te objectiveren. Ook bewijst Wim Dankbaar dat Peter R. de Vries en Chris Klomp waarachtig ongelooflijke matennaaiers zijn. Wanneer de lezing van Wim Dankbaar wordt bevestigd is bewezen dat Peter R. de Vries betrokken is bij georganiseerde ambtelijke misdaad. Dit vermoeden bestond al want Peter R. de Vries rept met geen woord over alle grote oorlogsmisdaden en internationale misdrijven waarbij Joris Demmink is betrokken.

Ook Chris Klomp is zo'n journalist die er steevast voor kiest voor het publiek relevante feiten buiten beeld te houden, zoals de keiharde bewijzen dat Joris Demmink als hoogste ambtenaar van Justitie leiding heeft gegeven aan de georganiseerde misdaad van de Nederlandse kinderbescherming. Het feit dat in Nederland minderjarigen gedwongen verdwijnen ten titel van kinderbescherming en ook anderszins leed door de kinderbescherming wordt toegevoegd waardoor minderjarigen komen te overlijden en Chris Klomp en Peter R. de Vries rapporteren er niet over doet vermoeden dat er meer aan de hand is.

Het is gezien de vermoedelijke misdrijven van prominente Nederlandse journalisten als Chris Klomp en Peter R. de Vries in samenwerking met ambtenaren op minderjarigen en de grote hoeveelheden kinderen die gedwongen verdwijnen of anderszins worden misbruikt door de Kinderbescherming helemaal niet bizar te denken dat minderjarigen in Nederland voortgaand het grote risico lopen in handen te vallen van verkrachters en moordenaars in dienst van de overheid die erop uit zijn hen met een welhaast satanische perversiteit te misbruiken en vermoorden en anderen ervoor te laten opdraaien. 

De veroordeling van Jasper S. stink. In ieder geval stinken de vragen die niet worden beantwoord. Niet door het veroordelend vonnis. Niet door Jasper S. Niet door zijn advocaat. Niet door Peter R. de Vries en niet door Chris Klomp. Hoe zit het met dat bebloede jack? Of met de aansteker en de pinpas van Marianne Vaatstra? Mede gezien andere grote door ambtenaren begane misdrijven waarover de journalistiek niets meldt is het niet ondenkbaar dat criminelen bij justitie samenwerkend met Peter R. de Vries het oogmerk hebben gehad de onschuldige Jasper S. te laten opdraaien voor de verkrachting en moord omdat hij toch een psychische afwijking bezit en zich niks herinnert bij stress. 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus