U bent hier: Home / Wat Hidde van Koningsveld bezielt

Wat Hidde van Koningsveld bezielt

by J.L. de Kreek — last modified 29-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Levenslang is lang ook al duurt dat tegenwoordig dertig jaar in Nederland. Hidde van Koningsveld studeert Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Hij is vice-voorzitter van de jongeren organisatie van het Centrum Informatie Documentatie Israël, tevens stelt hij actief lid te zijn van de Joodse gemeenschap. Zijn moeder is Grieks. Hidde van Koningsveld is Zionist en vriend van Israël, net als Adolf Eichmann.

De Zionisten commandeerde de grote aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende machten om zes miljoen Joden ritueel te vergassen en verbranden in de kampen van de familie van de patroon van de grote held van Geert Wilders. Zionisten bedreigen en bedriegen de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties om bovenstaande feiten niet te erkennen. Hidde van Koningsveld opereert in de geest van Satan om samen met zijn Zionistische vrienden de Joden het leven zuur te maken en ondemocratisch wereldmacht te grijpen.

De Zionisten noemen dit “the Great Reconstruction” of “the Great Restauration” en houdt in de complete realisatie van de idealen van de helden van Wilders die de Holocaust reeds geregeld hebben en wat ook de aanslagen in de VS 11 september 2001 en referendumbedrog en de aanslag op de MH17 inhoudt. De draaiboeken voor het actueel internationaal terrorisme zijn geschreven door de helden van Geert Wilders die tevens de morele voorbeelden zijn van Hidde van Koningsveld & co.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus