U bent hier: Home / Hidde van Koningsveld verrader Anne Frank

Hidde van Koningsveld verrader Anne Frank

by J.L. de Kreek — last modified 30-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Vicevoorzitter Hidde van Koningsveld van de jongerenorganisatie van het Centrum Informatie Documentatie Israël is de verrader van Anne Frank. Een voormalig FBI-agent gaat met behulp van 'big data' proberen te achterhalen wie Anne Frank verraadde. Omdat hij zeer waarschijnlijk de publicaties van de ideologisch voorbeelden van Hidde van Koningsveld daarbij niet betrekt zal de voormalig FBI-agent de échte verraders nooit vinden. De waarheid is dat Anne Frank door de Zionisten is verraden. Net als alle andere Joden.

De muntDe Zionisten zijn tot de dag van vandaag de grote verraders van de Joden. Dagelijks worden personen met Joodse achtergrond op last van de Zionisten vervolgd voor het publiceren van de waarheid. Hidde van Koningsveld is de nieuwe Adolf Eichmann die met veel enthousiasme voor en gejubel over de Joodse Staat misbruik maakt van procesrecht om Joden het leven zuur te maken. Vooral Nazi's en Christenen zijn enthousiast over het Zionisme. Met Jodendom heeft het Zionisme niks te maken. Joden zijn nog nooit warm gelopen voor Zionisme.

De Duitse bezetter diende de Zionistische zaak. De Joodse Raad in Amsterdam waarvan de overgrootvader van vicepremier Lodewijk Asscher voorzitter was is een Zionistische organisatie geweest wat de Duitse antisemitische bondgenoot steunde bij en tijdens de deportatie van de Joden. Lodewijk Asscher weet dit allemaal en is net zo weigerachtig daarover eerlijk te zijn als al die andere Nazilovers die zich voordoen als Jodenjongetjes. Lodewijk Asscher is net als zijn Nazivrienden uit het verleden schuldig aan genocide op Semieten. Dit keer Arabische Semieten.

Anne Frank zit vandaag weer in het Achterhuis. Weer de Zionisten die de boel verraden samen met hun terroristische vrienden bij de Telegraaf Media Groep zoals Wierd Duk. Op Twitter hangt Hidde van Koningsveld de lolbroek uit die zo begaan is met de Joodse Staat terwijl hij in rechtszaken tegelijk profiteert van bedreigingen door Zionistische bondgenoten om personen met Joodse achtergrond die het terrorisme van Hidde van Koningsveld & co bewijzen de mond te snoeren. De moeder van Hidde van Koningsveld is Grieks. Zijn zus gaat naar de christelijke kerk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus