U bent hier: Home / Zionisme en fascisme

Zionisme en fascisme

by J.L. de Kreek — last modified 01-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Internet is heel handig bij historisch onderzoek naar de waarheid. Eindeloze hoeveelheden kranten, tijdschriften en andere publicaties van over de hele wereld zijn te doorzoeken vanaf elk toetsenbord en scherm met internetbrowser. Dan blijken talrijke zeer relevante documenten onder de pet te worden gehouden waaruit in welhaast een oogopslag blijkt dat de Zionisten de daders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust met het oogmerk Palestina te roven en Joden uit te roeien of te bekeren tot het Zionisme.

De Zionisten ontkennen en bedreigen de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties en organisaties die daarop toezien om de waarheid ook te ontkennen. In Nederland worden al jaren personen met Joodse achtergrond strafrechtelijk of civielrechtelijk vervolgd op last van de Zionisten omdat zij de keiharde feiten publiceren over de schuld van de Zionisten aan Hitler en de gaskamers. De Tweede Wereldoorlog draait om de kolonisatie van Palestina. De Zionisten zijn de Tweede Wereldoorlog begonnen maart 1933 en hebben het Jodenvraagstuk op de internationale agenda gezet en de Holocaust als totaaloplossing bedacht en doorgedrukt

De Zionisten vochten aan de zijde van alle aan de Tweede Wereldoorlog strijdende partijen. De Zionisten deden het met iedereen. Ook met Hitler. Ook met Mussolini. Door de Franse Revolutie en de emancipatie en assimilatie van Joden verdween het antisemitisme in West Europa. Zelfs Italië was vrij van antisemitisme. Mussolini was een grote fan van het Zionisme. Met als Adolf Eichmann die compleet in lijn met de Zionistische Zaak zijn verantwoordelijkheid nam voor de logistieke kant van de Holocaust. Zionisten in Amerika wisten al in 1900 dat zij in Europa zes miljoen Joden zouden laten omleggen door hun trouwe antisemitische bondgenoten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus