U bent hier: Home / Geert Wilders das omdoen

Geert Wilders das omdoen

by J.L. de Kreek — last modified 02-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Oktober wordt een interessante maand voor het Internet. Dan vangt het Hoger Beroep aan in de strafzaak tegen Wilders. Eerst nog met een regiezitting. Later de rest. Geert Wilders is een prominente Nederlandse bondgenoot van de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor WOII, de Holocaust, aanslagen 11 september 2001 en mogelijk de aanslag op de MH17. Bedreigingen en bedrog met terroristisch oogmerk van de Rechtspraak hebben tot op heden bewerkstelligd dat Geert Wilders niet is vervolgd voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en zijn (voorbereiden) van genocide.

Er blijkt een joekel van een taboe te rusten op het bespreken van het werk van de helden van Geert Wilders. Geert Wilders bewondert twee mannen. Dat zijn Theodor Herzl en Ze'ev Jabotinsky. Anderen die deze mannen op een voetstuk plaatsen zijn ook betrokken bij de terroristische organisatie van de helden van Wilders. Theodor Herzl was prominent journalist met Zionistische ideeën die te Parijs 1895 de Holocaust heeft bedacht. Ze'ev Jabotinsky is de vooroorlogs militair leider van Israël in oprichting die de Joden namens Zion naar het gas heeft gedragen.

Om te voorkomen dat al deze feiten algemeen bekend worden bedriegen en bedreigen journalisten en Zionisten de Rechtspraak. De Telegraaf Media Groep en het Algemeen Dagblad en de Volkskrant en het Parool en de Vrij Nederland en de VPRO en de VARA en Elsevier laten het allemaal gebeuren. Ook nemen zij deel aan een media brede lastercampagne tegen zij die de waarheid en de feiten publiceren. Chris Klomp bijvoorbeeld lacht niet alleen de misdaden van de kinderbescherming weg. Kennelijk namens het Algemeen Dagblad voert hij ook een hetze tegen onafhankelijke concurrenten die te dicht op de waarheid komen.

Geert Wilders en Adolf Hitler zijn handlangers van het Syndicaat wat samenwerkend met Theodor Herzl en Ze'ev Jabotinsky de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust geregeld heeft. Adolf Eichmann en Geert Wilders volgen dezelfde ideologie. Geert Wilders is de prominente Nederlandse vertegenwoordiger van de Nazi's die nooit zijn weggeweest. Omdat iedereen door terrorisme gerelateerd Holocaustbedrog is wijs gemaakt dat de Nazi's exclusief het regiem van Hitler is  ziet niemand de ware omvang van de groep der Nazi's die zich om te misleiden ook “zionist” noemen.

De muntDe Nazi's zijn de volgers van de helden van Geert Wilders. Adolf Hitler behoorde ook tot deze groep en was in 1940 lang niet de eerste Nazileider. Hitler is groot gemaakt door de Nazi-opperleiders die ondemocratisch regeren. De tekens NAZI verwijzen sinds jaar en dag naar afvallige Asjkenazim. De Nazi's en de Zionisten zijn dezelfde groep. Er is geen onderscheid tussen Nazisme en Zionisme. Het onderscheid tussen de twee is cosmetisch. Dit is enorm goed te zien aan de publicaties van de helden van Geert Wilders die openbaar zijn en op www.holocaustles.nl staan als vernietigend wettig en overtuigend bewijs van het bovenstaande. 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus