U bent hier: Home / De criminele journalistiek

De criminele journalistiek

by J.L. de Kreek — last modified 04-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse journalistiek maakt zich schuldig aan het (doen en/of laten) plegen van terrorisme en internationale misdrijven. De Nederlandse journalistiek is een verlengstuk van georganiseerde misdaad in politiek, bestuur, management en wetenschap. Dit is weerzinwekkend. Het is ook opzettelijk en duidelijk te zien aan de Holocaust, de aanslagen in de VS 11 september 2001, HIV & AIDS, het referendumbedrog van Thierry Baudet en de reactie van de journalistiek op Micha Kat en Wim Dankbaar.

Over Micha Kat en Wim Dankbaar is veel te zeggen. Hun vormen wijken af van de Mainstream media. Net als de inhoud van hun publicaties. Wat Wim Dankbaar beweert over de moord op Marianne Vaatstra staakt haaks op wat Peter R. de Vries propageert op basis van het beoordelend vonnis van Jasper Steringa. Wim Dankbaar voert alle concrete feiten aan die de advocaat van Jasper Steringa had moeten aanvoeren om de onschuld van Jasper Steringa aannemelijk te maken. Met geen enkele zekerheid valt te zeggen dat Jasper Steringa de moordenaar is van Marianne Vaatstra. Het ziet er vooralsnog eerder uit van niet dan van wel want niemand weet wat Faek te zeggen heeft op wat Dankbaar stelt.

De journalistiek is al meer dan 120 jaar de steun en toeverlaat van de internationaal opererende terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. De aanval van journalisten op zogenaamde “complotdenkers” vraagt om een keihard antwoord. De Nederlandse journalistiek voert een ongerechtvaardigde strijd tegen de waarheid en de feiten en steunt daarmee willens en wetens de daders van de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de moordenaars van Mark Schouwink en Dennis Van Uhm. GeenStijl is nog altijd verheugd dat de aanslag met FITNA op deze militairen is geslaagd.

Wanneer een persoon met Joodse achtergrond op basis van keiharde feiten publiceert dat Joodse leden van de familie zijn vermoord in de kampen van de familie van de patroon van de grote held van Geert Wilders, valt de hele Nederlandse journalistiek over deze persoon heen en volgen er valse aanklachten en bedrog en bedreigingen van journalisten om deze persoon te veroordelen. Het aardige aan de tegenwoordige tijd is het internet. Iedereen kan vanaf elk toetsenbord met monitor en browser zien dat de dagboeken van de held van Wilders zijn geschreven door de journalist die het creatieve brein is van WOII en de Holocaust en dat journalisten zijn idealen compleet realiseren.

De grote hoeveelheid aangiften tegen journalisten en hun uitgevers afgelopen jaren wegens terrorisme en internationale misdrijven zijn niet gevolgd door strafvervolging. Bedrog en bedreigingen en medeplichtige Raadsheren zijn hieraan debet. Niet dat daarover iets verschijnt bij de Mainstream media. Bij de MSM is het steeds feest en lekker eten en drinken op kosten van de belastingbetaler. Matthijs van Nieuwkerk bijvoorbeeld benadeelt kennelijk opzettelijk de informatiepositie van het publiek opdat het terrorisme in de journalistiek voortgaand kan worden begaan. De terroristen zitten aan zijn tafel. Hij praat ze naar de mond. Zijn medewerkers mishandelen personen die op de redactie en bij Pauw en Witteman een dossier met feiten afleveren.

Eén en ander kan mogelijk opleveren dat het één en ander staat te veranderen in de Nederlandse journalistiek. Veel kranten en tijdschriften zullen definitief verdwijnen en grote aantallen journalisten zullen zich fatsoenlijkheidshalve moeten beperken tot putjesscheppen. Neem Kustaw Bessems bijvoorbeeld. Hij is de man die namens De Volkskrant beoordeelt dat de waarheid over het terrorisme in de journalistiek gelijk staat aan antisemitisme. Het creatieve brein van de Holocaust die dus prominent journalist was heeft net zo'n hipsterbaard als Bessems. Journalisten spiegelen zich graag aan hun helden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus