U bent hier: Home / Hanna Luden belazert kluit

Hanna Luden belazert kluit

by J.L. de Kreek — last modified 05-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hanna Luden de directeur van de zogenaamd Joodse belangenorganisatie CIDI schrijft Kamervoorzitter Arib een brief over verondersteld antisemitisme in de Tweede kamer. DENK-lid Selçuk Öztürk, heeft namelijk gezegd: “Aan de andere kant proberen we hier de lange arm van Israël en de Joden eruit te hangen in de Kamer […]”. Volgens Hanna Luden is dit “ontzettend beledigend” voor Joden. Hanna Luden vertelt de Kamervoorzitter niet dat de Holocaust door Zionisten is bedacht en geregeld en dat leden van de organisatie waaraan Hanna Luden leiding geeft ouderwets op Joden jagen.

De muntHanna Luden wil niet praten over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Hanna Luden vindt het prima in orde dat andere Zionisten de Rechtspraak terrorisme gerelateerd bedriegen en bedreigen om de Nazi-feiten van de helden van Geert Wilders te ontkennen. De lange arm van de Joden waarover DENK-lid Selçuk Öztürk het heeft is de lange arm van de Zionisten. Israël en heeft niks met Joden te maken. Het antisemitische deel van het geheel is dat Hanna Luden Israël en Joden op één lijn stelt terwijl Joden zich juist afkeren van Israël en antizionistisch zijn.

Hanna Luden is lid van een grote groep extreem racistische en fascistische hufters die zich te Basel 1897 officieel terroristische hebben georganiseerd om Palestina te roven en de Europese Joden te uit te roeien. Israël is door de Zionistische oprichters bedoeld als “wereldgetto” waar de Joden naartoe moeten worden opgedreven door de beste antisemitische vrienden en trouwste antisemitische bondgenoten van de Zionisten voor de finale vernietiging. De muur en conflicten rond Israël zijn bedoeld om de Joden te benadelen en ze te dwingen zich te bekeren tot het Zionisme.

Er wordt nu al een jaar of wat ruzie gemaakt tussen de Zionisten en personen met Joodse achtergrond die de authentieke onvervalste documenten hebben ontdekt waaruit in welhaast een oogopslag blijkt dat de Zionisten al in 1895 een holocaust op zes miljoen Joden ambieerde. Geert Wilders ziet de grote initiators van Hitler en de gaskamers al zijn helden. Hanna Luden zegt er niks over omdat deze personen tevens de morele voorbeelden zijn van Hanna Luden en door haar worden herdacht als de oprichters van Israël. Hanna Luden is geboren in Israël. Ze is in Nederland om iedereen te misleiden over de Nazistische achtergrond der Zionisten en Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus