U bent hier: Home / Rechtspraak begaat internationale misdrijven

Rechtspraak begaat internationale misdrijven

by J.L. de Kreek — last modified 08-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Rechtspraak lijkt tot in alle gaten en kieren van het Parket betrokken bij international misdrijven. Raadsheren die misbruikmakend van macht gelegenheid en middelen internationale misdrijven laten voortbestaan of bewerkstelligen dat vervolging wordt gefrustreerd. Daaronder genocide en gedwongen verdwijning van minderjarigen. De kwestie begon op te vallen toen het Hof Den Haag na een afwijzend verzoek tot vervolging van de genocide van Balkenende 03 juni 2010 ook voortgaand andere verzoeken tot vervolging van misdrijven tegen de veiligheid van de staat en internationale misdrijven nodeloos kwetsend afwees.

Bij behandeling van het verzoek tot vervolging van de criminele ambtenaren die ten titel van kinderbescherming minderjarigen gedwongen laten verdwijnen en misbruiken voor geld, krabde de Raadsheer-voorzitter aan het kruis en begon hij ter hoogte daarvan met de Toga te wapperen alsof het eronder te heet werd tijdens het voorhouden van het misbruik van de minderjarige die door de kinderbescherming op last van een Rotterdamse kinderrechter is verkracht. Nico van der Ham is niet de enige die zich druk maakt om de schijn van kwaliteit in de Nederlandse Rechtspraak. De Nederlandse schijn wordt afgezet tegen de internationale schijn van rechtvaardigheid en dan kom Nederland er bijzonder goed vanaf.

De Nederlandse Rechtspraak verdomt het al jaren om internationale misdrijven te vervolgen (o.a. deze) terwijl de feiten spijkerhard, helder en opzichtig en de magistraten gewoon bevoegd zijn. De daders zijn Nederlandse politici en Mainstream media en een grote groep ambtenaren werkzaam in de kinderbescherming waaronder dus ook alle kinderrechters in Nederland. Sleutelfiguur lijkt oud secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink (VVD) te zijn die homoporno deelde met Wabeke (VVD), thuis kinderopvang verzorgde en betrokken is bij internationale misdrijven in binnen en buitenland. Wat zeer bijzonder is van de Nederlandse Rechtspraak afgelopen jaren is de weigering te erkennen dat het personen met Joodse achtergrond vervolgt op last van de Zionistische vrienden alsof er niks is veranderd sinds 1945 - want deze personen publiceren de waarheid over het Nazisme der zionisten en dat vinden de Zionisten antisemitisch of beledigend voor Joden  (o.a. hier en hier).

Internationale misdrijven bezitten het bijzondere karakter dat deze misdaden welhaast uitsluiten met passieve of actieve betrokkenheid van ambtenaren kunnen worden begaan. Het gaat dan om misbruik van de 'state machinery'. Vorig jaar hebben de Raadsheren Wabeke (VVD) en Bot (broer van minister Bot van het CDA) en Van Dijk (?) van het Gerechtshof Den Haag besloten dat personen met Joodse achtergrond van wie Joodse leden van de familie  in de Tweede Wereldoorlog zijn vermoord in de kampen van de familie van de patroon van de held van Geert Wilders (voorheen VVD) niet ontvankelijk zijn in het verzoek tot strafvervolging van Geert Wilders (voorheen VVD) in verband met schuld aan de voortbouwende genocide op de Joden en andere minderheden; en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Hanna Luden (PvdA) van het CIDI zwijgt omdat dit haar tevreden stemt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus