U bent hier: Home / Hanna Luden en de SS

Hanna Luden en de SS

by J.L. de Kreek — last modified 09-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Directeur Hanna Luden van het Centrum Informatie Documentatie Israël was 02 oktober 2017 in discussie met de directeur van het Nationaal Bevrijdingsmuseum Wiel Lenders op Radio 1 over een volgens Luden ongelukkig gekozen framing van een tentoonstelling over de SS in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945. Bestuurders en medewerkers van het CICI jagen nu al meer dan zeven jaar op personen met Joodse achtergrond alsof de Sonderkommando nooit zijn weggeweest. De SS is opgericht door een Zionist. Emile Maurice is zijn naam. Emile Maurice was volger van de held van Geert Wilders, net als Adolf Hitler en Adolf Eichmann en Netanyahu.

Had Hanna Luden keurig netjes holocaustles gevolgd in de Diaspora in plaats dat ze uit Israël komt om hier ter plaatse namens Zion iedereen te vergasten met haar lange armpjes, dan had ze geweten dat ze een Grote Hoer is. De Holocaust, Hitler, de SS, het geweld, het antisemitisme, de deportatie per veewagons, de slavernij, het moorden en plunderen van Joden is allemaal bedacht door de held van Geert Wilders die door Hanna Luden wordt bewonderd als de 'founding father' van Israël. Hanna Luden geeft leiding aan de terroristische organisatie der Zionisten die te Basel 29-31 augustus 1897 is opgericht om de Joden uit te roeien of te bekeren tot het Zionisme.

De bedoeling van Hanna Luden is dat iedereen hetzelfde denkt over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zodat niemand te weten komt dat de Zionisten erachter zitten. De Joden zijn door de Zionisten vermoord. De antisemitische strijd van de Zionisten begon al in 1895. Toen is ook de Holocaust bedacht door de Zionisten. Sinds die tijd ongeveer publiceren Amerikaanse Zionisten over een Holocaust op zes miljoen Joden in Europa. Die publicaties zijn pas in 2017 bekend geworden in Nederland. Door Internet. Door Internet zijn ook de authentieke documenten bekend van de held van Wilders die tevens het ideologisch voorbeeld is van Hanna Luden.

De Blauwdruk voor de voortbouwende Holocaust op Joden en andere minderheden is geschreven door deze man die in zijn tijd tevens prominent journalist was en is gevolgd door de Mainstream media en de Katholieken. Hitler kwam pas in de laatste plaats aan de orde toen de Zionisten alles in stelling hadden gebracht om hun in 1897 gedroomde nutteloze leider de klus finaal te laten afmaken geholpen door Eichmann, IG-Auschwitz, het Rothschild Syndicaat en de strijdkrachten van Jabotinsky, de andere held van Geert Wilders. Hanna Luden is leider van de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de SS, en de aanslagen in de VS 11 september 2001, het Referendumbedrog van Thierry Baudet, en mogelijk de aanslag op de MH17.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus