U bent hier: Home / Sleepwet.nl ís referendumbedrog

Sleepwet.nl ís referendumbedrog

by J.L. de Kreek — last modified 10-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Georganiseerde ambtelijke criminaliteit misbruikt de gelegenheid van het internationaal terrorisme om vergaande bevoegdheden voor inlichtingendiensten door te voeren. Toch is de Sleepwet niet het grootste probleem. Systematisch oppakken misbruiken en gedwongen laten verdwijnen van minderjarigen hoort bij de Nederlandse verdraagzaamheid. Net als de voortbouwende Jodenjacht der Zionisten. Er iets over inbrengen bij de Rechtspraak of de journalistiek of de politiek heeft geen zin. Zij zijn de daders. De weg kijkers. Deze systeemverandering wordt ‘the great restauration’ of ‘the great reconstruction’ genoemd en moet leiden tot wereldheerschappij voor de familie Rothschild.

De Balfour-verklaring is 07 november aanstaande honderd jaar geleden afgegeven aan de familie Rothschild om een lid van de familie te laten kronen als Eerste Prins van Groot Israël. De prominente journalistieke handlanger van Rothschild die door Geert Wilders als held wordt bewonderd had in een brief aan het wereldhuis van de familie 08 juni 1895 reeds de patroon de idee van de Holocaust ingefluisterd. Leden van de VVD zijn betrokken bij het bedreigen van Magistraten met afschrikwekkende consequenties om de Zionistische grondslag van de Holocaust te verzwijgen. 

Andere leden van de VVD zijn betrokken bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Weer andere bewerkstelligen dat deze misdaden en die van hun vrienden niet vervolgd worden of nemen deel aan georganiseerde ambtelijke misdaad waarbij minderjarigen worden opgepakt en verdwijnen, voor geld. De ambtenaren van de Nederlandse kinderbescherming verdienen het salaris met mensenhandel. Iets over zeggen tegen Chris Klomp van het Algemeen Dagblad helpt niks. Chris Klomp de keiharde feiten voorhouden ook niet. Schelden en beledigen is zijn reactie. Schelden en bedreigen doet tevens journalist Arnold Karskens wanneer hem de internationale misdrijven van de VVD en met name van ‘crimefighter’ Fred Teeven worden voorgehouden.

Nederland staat hoog aangeschreven in de wereld van de deugmensen. Dit komt omdat Nederland de georganiseerde misdaad zo goed met de mantel der liefde bedekt. Eberhard van der Laan is dood. Hij was wel een grote crimineel omdat hij als minister deelname aan het kabinet Balkenende IV. Wouter Bos is ook zo’n misdadiger. Joris Demmink was als hoogste ambtenaar van justitie verantwoordelijk voor de mensenhandel en het kindermisbruik van de kinderbescherming waarover Chris Klomp en ook Amnesty International met kennis van de feiten zwijgen; en hij had kinderopvang thuis. Eduard Nazarski en zijn collega’s van Amnesty is verteld hoe het zit met de afwezigheid van handhaving van de (mensen)rechten voor kinderen in Nederland. Zij doen alsof er niks aan de hand is en zeggen dat hun aandacht in het buitenland ligt.

Er is vorig jaar reeds aangifte gedaan tegen GeenPeil en Thierry Baudet en Jan Roos in verband met Referendumbedrog. Daarover was openlijk geklaagd bij de Raad van State. De klager is niet ontvankelijk verklaard. Al de techneuten en privacygoeroes die nu achter de actie van Sleepwet.nl staan maken zich schuldig aan bedrog omdat ze beter kunnen en moeten weten want zij zijn tenslotte de experts. De kwestie van het Referendumbedrog van GeenPeil is nog niet vervolgd in verband met ‘complexiteit’. Dit houdt mogelijk verband met de aanslag op de MH17 en de Tweede Wereldoorlog. De Telegraaf wat in eigendom is van de Telegraaf Media Groep dat ook de eigenaar is van GeenStijl wat verantwoordelijk is voor GeenPeil is in ieder geval sinds 1922 betrokken bij de terroristische organisatie van de familie Rothschild en de Zionisten die WOII heeft geregeld en mogelijk ook de aanslag op de MH17 op het geweten heeft.

Verder moeten al die zogenaamde bezorgde burgers en organisaties die sleepwet.nl steunen weten dat uit openbare bronnen blijkt dat de AIVD grondwettelijk geen kennis bezit van de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politici sinds Balkenende I die de sleepwet mede mogelijk gemaakt hebben. Ook moeten al die burgers weten dat het vooral de niet geheime openbare informatie is die iedereen zorgen moet baren en dat al die zogenaamde experts van sleepwet.nl allang uit zichzelf hadden kunnen zien dat de sleepwet het gevolg is van de leugen dat internationaal Arabisch of islamitisch terrorisme schuldig is aan de aanslagen in de VS 11 september 2001. De politiek ambtsdragers die de sleepwet hebben ingevoerd zijn betrokken bij deze terroristische organisatie. Zij nemen op kosten van de belastingbetaler voortgaand deel aan het terrorisme van deze club. De handtekeningen van Sleepwet.nl zijn niet rechtsgeldig althans ongeschikt voor een ondersteuningsverklaring, dat moeten ze toch weten bij de academisch geschoolde organisatie.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus