U bent hier: Home / Boos makende rotzooi

Boos makende rotzooi

by J.L. de Kreek — last modified 11-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het is net alsof niemand in Nederland iets heeft opgestoken van het lager of middelbaar onderwijs. Zelfs zij die gestudeerd hebben laten zien de reet af te vegen met de feiten. De voorzitter van de JOVD zit aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Draait Door. De zoon van Bart Chabot. Ook zo'n graag geziene gast bij DWDD. De Wereld Draait Door benadeelt opzettelijk de informatie positie van het publiek in het voordeel van de terroristische organisatie de VVD. De VVD neemt samenwerkend met andere terroristische organisaties deel aan internationaal terrorisme.

Leden van de VVD misbruiken macht gelegenheid en/of middelen door het ambt geschonken en/of schenden al dan niet bijzondere ambtsplichten. De leden van de VVD groeien op met bier, neuken en de geur van urine. Joris Demmink is prominent lid van de VVD. Onno Hoes is ook prominent lid van de VVD. Onno Hoes was voorzitter van de organisatie die betrokken is bij het bedreigen van de Magistratuur om weg te kijken van de Nazi-feiten van de Blond Geit. Joris Demmink heeft als hoogste ambtenaar van het Ministerie van Justitie leidinggegeven of althans deelgenomen aan oorlogmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven in binnen en buitenland. Ook verzorgde Joris Demmink kinderopvang aan huis.

Niemand van de VVD geeft er blijk van de feiten op een rijtje te hebben. De leden van de VVD zijn allemaal volwassen. Geen van die leden deelt aan het publiek mede dat iedereen op school geleerd heeft dat wat officieel wordt verteld over de aanslagen in de VS 11 september 2001 gewoonweg niet kan. Met geen mogelijkheid. Het spektakelstuk met vliegtuigen en instorten van de torens van de Twin Towers was één groot toneelstuk om te maskeren dat de torens van de Twin Towers middels 'controled demolition' zijn vernietigd. Iedereen weet dat het aluminium van de vliegtuigen te dun en te licht is om significant schade aan de stalen wanden van de torens van de Twin Towers toe te brengen.

De torens van de Twin Towers waren opgetrokken uit pantser dikke stalenbielzen die rij na rij wand na wand dubbeldik de torens staande en vliegtuigen als muskieten buiten hielden. Iedereen kan dit weten. Ook kan iedereen weten dat deze aanslagen een voortzetting zijn van het Naziterreur uit de Tweede Wereldoorlog. De Zionisten bewerkstelligen onder voorzitterschap van Onno Hoes van de VVD dat dit niet algemeen bekend wordt door de Rechtspraak te bedreigen met afschrikwekkende gevolgen. De daders van de aanslagen in de VS 11 september 2001, de creatieve breien, zijn journalisten, mediapersoonlijkheden en managers. Het scenario voor de aanslagen in de VS is vermoedelijk geschreven door een homofiele cineast met een zogenaamd Joodse achtergrond te Hollywood.

Mark Rutte van de VVD geeft ook onderwijs. De leider van Nederland onderwijst zijn kinderen dat de torens van de Twin Towers door de vliegtuigen zijn ingestort en dat CO2 in de grond gestopt moet worden in verband het klimaatprobleem. Deze kinderen geloven hun meester. Zij worden lid van de VVD want daarmee zijn ze opgegroeid, sommige denken zelf na en ontdekken dat de bestuurders door wie zij zijn opgeleid kennelijk willens en wetens uit de nekt kletsen en worden dan voor 'complotdenker' of 'aluhoedjes' of 'gekkie' uitgemaakt. De Jihad kan het geen reet schelen wie de leden van de VVD zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus