U bent hier: Home / FITNA

FITNA

by J.L. de Kreek — last modified 12-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het maakt niet uit of de film FITNA van Geert Wilders volgens de Nederlandse wet strafbaar is wegens discriminatie of haatzaaien. Middels FITNA heeft Wilders op afstand te Afghanistan een bermbom laten afgaan ten gevolge waarvan twee Nederlandse militairen gesneuveld en twee andere Nederlandse militairen zwaargewond geraakt zijn, daaronder de beste militair van de NATO. GeenStijl is tot op de dag van vandaag verheugd met de “eerste echte FITNA-doden”. FITNA opent met de aanslagen in de VS 11 september 2001 die zijn begaan door de terroristische organisatie waarbij Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep zijn betrokken.

De Telegraaf Media Groep is eigenaar van het iconische merk De Telegraaf. De Telegraaf was net als het Nieuw Israëlitisch Weekblad in 1922 in bezit van de plannen voor oorlog en Holocaust die zijn geschreven door de held van Geert Wilders en uitgedeeld in het Concertgebouw te Amsterdam. Hadden de Rechters van de Rechtbank deze feiten geweten dan was Geert Wilders vanzelfsprekend veroordeeld. Het Openbaar Ministerie komt er niet zelf mee omdat artikel 119 Grondwet-feiten een rol spelen en de terroristische organisatie waaraan Geert Wilders en TMG deelnemen extreem agressief en sadistisch is.

In de journalistiek bij de Mainstream media doen journalisten alsof bovenstaande een broodje aap is en dat ordinaire vliegtuigen torens van de Twin Towers kunnen laten instorten. Dat Alexander Pechtold als lid van de Tweede Kamer niet zelf vertelt dat wat Wilders beweert in FITNA over de aanslagen in de VS 11 september 2001 domweg niet kan en dat de Rechtspraak ten onrechte de genocide van politiek ambtsdragers in Irak niet vervolgt is bewijs van zijn betrokkenheid bij deze misdrijven. Wilders denkt vast en zeker bij zichzelf dat niemand hem wat kan maken. Zijn vrienden in de journalistiek en bij de Zionisten bedreigen de Rechtspraak met afschrikwekkende gevolgen om de Nazi-feiten van de Blonde Geit te ontkennen. Dus hem kan niks gebeuren.

Bovendien heeft Geert Wilders jeuden als advocaat dus hij moet wel te goede trouw zijn. Eerst de jeudse advocaat Moszkowicz die geen oorlogsmisdadigers bijstaat want zijn vader zat in het kamp en nu de jeudse advocate Dingetje van het kantoor van professor mr. Knoops. Aan de zijde van beklaagde partijen tijdens het Wildersproces in 2010/2011 was ook een professor de advocaat. Een oude bejaarde mevrouw die haar proefschrift uit de tweede wereldoorlog voorlas en bij wie door de bewaking een mogelijk steekwapen moest worden afgenomen. Heeft niemand gezien natuurlijk. Martin Bosma zat in de hal van de Rechtbank te oreren dat socialisten ook Nazi's zijn want Hitler was tenslotte ook socialist. Aan Lodewijk Asscher en de SP te zien heeft Martin Bosma gelijk.

Geert Wilders werkt samen met anderen aan de complete realisatie van de idealen van zijn helden. Dit houdt onder andere in aristocratisch wereldmacht voor de leden van “ein Rothschildsches Syndikat”, vergaande beperkingen op vrije meningsuiting en bruut geweld tegen realisatie van deze idealen. Ook houdt dit in separatie van alle minderheden en uitroeiing van alle Joden. De Joden kunnen het leven redden door zich massaal te bekeren tot het Zionisme.

Omdat bet voorgaande de waarheid is kan iedereen op de vingers natellen dat gevolgen niet zullen uitblijven. Door FITNA is de terreurdreiging verhoogd en heeft de Jihad Nederland als voorkeursdoelwit gekozen. Niet dat professor terrorisme van de Christen Unie, Beatrice de Graaf te Utrecht, daar iets over zegt aan de tafel van De Wereld Draait Door bij Mathijs van Nieuwkerk want zij zijn ook betrokken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus