U bent hier: Home / Rechtspraak Goes Banana

Rechtspraak Goes Banana

by J.L. de Kreek — last modified 15-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse Rechtspraak maakt op een aantal terreinen formidabele schuivers die nergens staan beschreven. Dit is onder andere op het terrein van bestrijding van internationale misdrijven, terrorisme, antisemitisme en mensenhandel. De Rechtspraak bestaat uit het Openbaar Ministerie en de Rechters en Raadsheren. Als advocaat de zittende magistratuur de waarheid zeggen wordt gestraft omdat dit nodeloos kwetsend zou zijn. Dit bewijst Meindert Stelling onlangs in de tuchtzaak tegen hem. De Nederlandse kinderrechters zijn dienstbaar aan georganiseerde ambtelijke criminaliteit. Dit is mede vormgegeven onder leiding van Joris Demmink van de VVD.

Voorts spelen artikel 119-grondwet feiten en zeer ernstige bedreigingen een rol. De Nederlandse Rechtspraak wordt grondwettelijk belet om oorlogsmisdaden en terrorisme-feiten strafrechtelijk te onderzoeken omdat de misdaden zijn begaan door politiek ambtsdragers. Voorts belet de Hoge Raad strafrechtelijk onderzoek naar de genocide in Irak omdat dit volgens de Hoge Raad ook een ambtsmisdrijf is want politiek ambtsdragers worden genoemd als daders. Niemand heeft het er over in Nederland. De Nederlandse politici begaan genocide in Moslimlanden en de Hoge Raad bewerkstelligt dat dit niet strafrechtelijk wordt onderzocht omdat het ambtsmisdrijven zouden zijn. Soortgelijke misdaden van Bouterse zijn volgens de Rechtspraak gêên ambtsmisdrijven.

Internationale misdrijven of althans genocide zijn misdrijven die welhaast niet gepleegd kunnen worden zonder actieve of passieve betrokkenheid van de 'stat machinery' en dus ambtenaren. Het saillante aan het geheel is dat de Nederlandse Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen door journalisten en Zionisten waaronder tevens prominente leden van de VVD om de Nazi-feiten van  Wilders en zijn Zionistische helden te ontkennen. Omdat de Nederlandse journalistiek wordt gedomineerd door leugenaars en bedriegers zoals -de Telegraaf Media Groep- weten meeste mensen niet dat de helden van Geert Wilders de grote Zionistische mannen zijn achter Hitler en de gaskamers.

De Rechtspraak heeft deze feiten afgelopen jaren meerdere keren voorgehouden gekregen en draait steevast compleet door omdat er gedreigd wordt met afschrikwekkende consequenties om de waarheid te ontkennen en grof geweld tegen de wil van de bedreigers in de statuten van de bedreigers gecodifiseerd staat. Bovendien zijn er Raadsheren actief die het ambt misbruiken om de criminele vrienden en familie van de VVD en het CDA buiten schot te houden. De Nederlandse Rechtspraak is besmet met georganiseerde ambtelijke criminaliteit. Net als het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Kabinet en Parlement. Dat de Nederlandse Rechtspraak internationaal hoog staat aangeschreven komt omdat de ziekte besmettelijk en grensoverschrijdend is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus