U bent hier: Home / Seksueel misbruik Arnold Karskens

Seksueel misbruik Arnold Karskens

by J.L. de Kreek — last modified 18-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De oproep op Twitter en GeenStijl van onderzoeksjournalist Arnold Karskens om seksuele intimidatie in de Nederlandse TV-journalistiek te melden bij contact@thekarskenstimes.com is niet aan dovemansoren gericht. Uit een reactie op de eerste aan the Karskens Times verstuurde informatie blijkt dat Arnold Karskens bang is dat zijn naam wordt genoemd. Arnold Karskens moet reeds in verband worden gebracht met zeer ernstige door leden van de VVD begane misdrijven. Het seksueel misbruik in de journalistiek bestaat mede uit zwijgen over het opzichtige kindermisbruik van de Nederlandse kinderbescherming.

Kindermisbruik en ook pedofilie kent soorten en maten. Niet elke pedofiel is praktiserend in de zin dat hij of zij daadwerkelijk het fysieke misbruik uitvoert. Pedofilie onder vrouwen is een onderschat en onderbelicht fenomeen. Mishandeling op afstand wordt ook ervaren als bevrediging van de perverse prikkel die bij seksueel misbruik van kinderen past. Online kindermisbruik is populair. Voorts is het voor sommige pedofielen nodig om mededelingen aan het publiek over misbruik, mishandeling en zelfs doden van minderjarigen te manipuleren zodat de harde kern van misbruikend Nederland niet zichtbaar wordt.

Journalisten van het Algemeen Dagblad blijken daarin uit te blinken. Ondanks dat zij de keiharde feiten van het chronische kindermisbruik door de Nederlandse kinderbescherming onder ogen krijgen weigeren zij daarover te publiceren en beledigen zij de boodschapper. Dit is een vorm van betrokkenheid bij seksueel misbruik van kinderen door journalisten die past bij andere vormen van ernstig bedrog in de journalistiek waarbij het zicht wordt weggehouden op  terroristische misdrijven en internationale misdaden van ambtenaren die ook het kindermisbruik van de kinderbescherming  vormgeven.

Arnold Karskens heeft het hier niet over want het bovenstaande is niet wat hij bedoelt met seksuele intimidatie in de Nederlandse TV journalistiek. Arnold Karskens wil natuurlijk iemand die verklapt dat Matthijs van Nieuwkerk alle mannelijke gasten in het kruis tast of dat Eva Jinek haar 'boobies” en 'zaad vragende ogen' misbruikt om te imponeren. Arnold Karskens als Nederlands beroemdste oorlogscorrespondent houdt ter bevrediging van zijn seksualiteit willens en wetens onder de pet dat (oud)leden van het comité van aanbeveling van zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden, de grootste oorlogscriminelen uit huidige tijd zijn. Vrienden van deze oorlogscriminelen zijn schuldig aan het seksueel misbruik van minderjarigen waarover de journalisten van het Algemeen Dagblad met kennis van de feiten zwijgen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus