U bent hier: Home / Esther Voet leider terroristische organisatie

Esther Voet leider terroristische organisatie

by J.L. de Kreek — last modified 19-10-2017 11:15
Opgeslagen onder:

Journalist Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad is één van de Nederlandse leiders die de terroristische organisatie der Zionisten rijk is. Esther Voet is betrokken bij het bedreigen en bedriegen van de Rechtspraak om personen met Joodse achtergrond te veroordelen omdat zij de feiten openbaren die bewijzen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten. Het NIW en de Telegraaf hadden de plannen voor oorlog en Holocaust al in 1922 in bezit en prezen het creatieve brein: Theodor Herzl.

De muntLatere Zionistische leiders hebben deze plannen verbeterd en versterkt tot en met de ultieme rituele slachting van de Joden in de kampen van de onderneming van de familie van de patroon van de held van Geert Wilders. De plannen voor de Holocaust zijn geschreven door de held van Geert Wilders. Deze man stierf in 1904. Hij was journalist en Zionist. De terroristische organisatie waaraan Esther Voet leiding geeft kenmerkt zich door handhaving van Zionisme wat een zuiver antisemitische en fascistoïde ideologie is. De Zionisten presenteren zich alsof zij Joden zijn en zijn dat van geen kant.

Esther Voet is Nazi. Door het zieke bedriegen en bedreigen van Esther Voet en haar vrienden bij het CIDI en MDI weten meeste mensen niet dat de tekens NAZI verwijzen naar de Zionisten omdat Zionisten afvallige Asjkenazim zijn en de tekens een samenstelling zijn van Nationalsozialismus en Zionismus. Bovendien is Nasi met een “s” geschreven een typisch Joods woord voor zij die de orde bepalen. De Zionisten waren bondgenoten van de Nazi's. Het overgrote deel van het oorlogskapitaal van Hitler kwam van Zionisten. Het kamp Auschwitz was bezit van Zionisten. De locatie van het kamp werd al in 1933 gebruikt door Zionisten. Zionisten wilde iemand als Hitler om de Endlösung van álle kanten te benaderen.

Hitler is speciaal gerekruteerd door Zionisten. Geert Wilders en Adolf Hitler en Esther Voet zijn collega's. Adolf Eichmann was op en top Zionist. De Nazi's werkte voor de Zionisten. De Zionisten hebben de SS opgericht. Het personeel van IG-Auschwitz, wat de Zionistische eigenaar was van het kamp, en niet de SS, was het meest gewelddadig tegen Joodse gevangenen die als blanke slaven zijn gehouden door de Zionisten. Vroeger waren de Zionisten de gettomanagers die de Joden gegijzeld hielden en afknepen. Na de Franse Revolutie en afschaffing van de slavernij verdampte het antisemitisme omdat de Zionisten en hun vrienden minder macht hadden.

Esther Voet beticht schrijver dezes van antisemitisme en voert een antisemitische hetze tegen de persoon die niks anders doet dan de authentieke Zionistische bronnen en de Thora citeren, de feiten gewoon op een rijtje zettend. De Joodse leden van de familie van deze persoon zijn gedeporteerd en vermoord in de kampen die op initiatief van de Zionisten zijn opgericht. Een massamoord waarvoor de Zionisten de voorbereidingen in ieder geval al sinds 1895 treffen. Na een inval van de Politie zijn de computers en en andere apparatuur van de persoon in beslag genomen door het OM op last van de Zionisten. Toen het te spannend werd voor de Zionisten omdat de desbetreffende verdachte niet van gisteren is bedreigde de Zionisten de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties om gelijk te krijgen.

In ogen van de persoon die door journalist Esther Voet op de site van het NIW op www.niw.nl voor antisemiet en seksist wordt uitgemaakt is Esther Voet leider van een terroristische organisatie. Joden zijn typisch antizionistisch. Esther Voet knokt ervoor dat antizionisme en antisemitisme aan elkaar gelijk worden gesteld opdat deze Ilse Koch van de Nederlandse journalistiek ongestoord haar terroristisch werk doen kan. In de constitutie van de Zionisten staat geschreven en gedrukt dat vrije meningsuiting vergaand beperkt moet worden om te voorkomen het werk der Zionisten door "individuen" wordt verstoord. Ook moet volgens de Grondwet van Esther Voet verzet tegen Zionisme met grof geweld worden neergeslagen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus