U bent hier: Home / Zionisten bondgenoten Nazi's

Zionisten bondgenoten Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 23-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is zo goed geslaagd omdat de Zionisten de bondgenoten zijn van de Nazi's. De volgende Holocaust slaagt omdat journalisten als Chris Klomp, Sylvain Ephimenco, Bart Schut, Kustaw Bessems, Esther Voet, Leon de Winter en vele vele andere bekende en minder bekende schrijvers, opiniemakers en publicisten sympathie hebben voor Zionisme. Deze antisemitische ideologie is populair onder mensen bij wie de Jodenhaat heel diep zit. Dit jaar vieren de Zionisten het 100-jarig succes van de Balfour-verklaring, misschien wel het meest antisemitische document op aarde.

Zionisten ambieerde al in 1896 iemand als Adolf Hitler en hebben de Holocaust in 1895 bedacht. In 1923 is Hitler gerekruteerd door de Zionisten. De Jodenvervolging van 1940-1945 was in het geheel een Zionistische operatie. Auschwitz was een Zionistisch kamp waarvoor het fundament in 1896 is gelegd in het epistel Der Judenstate van Theodor Herzl. Na de Franse Revolutie ging het gewoon goed met de Joden in West Europa. Door de vrijheid, gelijkheid en broederschap was het antisemitisme verdampt. Ook het einde van de slavernij droeg bij aan de Gouden Joodse Tijd.

Tot de Franse Revolutie waren macht en rijkdom in bezit van enkele families die aristocratisch en samenwerkend met de Kerk over de mensen regeerde. Democratie en mensenrechten maakte een eind aan deze dictatuur van deze families. De vrienden van deze families verdiende in die tijd het geld met slavenhandel. 'Negroes', en Joden die in Oost Europa in getto's als slaven werden gehouden. De Joodse getto's zijn in stand gehouden middels de knuppel van de gettopolitie van de familie die in 1895 een Syndicaat leidde om in 1940 de Holocaust te laten uitvoeren door de trouwe antisemitische bondgenoten.

Mark Rutte en Thierry Baudet en Beatrice de Graaf zijn personen die bij uitstek deze geschiedenis kennen omdat zij historici zijn en de feiten evident blijken uit historische documenten die gewoon in diverse universiteitsbibliotheken staan en waarop niemand ingaat. De Nederlandse geschiedschrijvers zijn collectief en individueel bedriegers omdat zij van de waarheid en de feiten in het verleden juist net niet dat deel van de bronnen aan het publiek meedelen waaruit zonneklaar blijkt dat Zionisten en journalisten de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers.

Anno 2017 de feiten openbaren leidt onmiddellijk tot een zieke Jodenjacht van laffe persparasieten als Esther Voet en de Telegraaf Media Groep en Hidde van Koningsveld die geen terrorist genoemd wil worden terwijl hij dat overduidelijk wél is. Meeste mensen denken bij terrorisme dat het ervan afhangt voor welke partij men is om van terrorisme te kunnen spreken. Terrorisme in het strafrecht moet in de geobjectiveerd betekenis worden begrepen. Dit komt dan neer op onrechtmatige maatschappelijke verandering. Als de Zionisten iets doen is het sinds 1897 officieel angst en vrees aanjagend en dreigend met op personen gericht geweld de wereldgemeenschap de stichting van Israël afpersen en het volkenrecht wederrechtelijk domineren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus