U bent hier: Home / Helden Wilders initiators Holocaust

Helden Wilders initiators Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 25-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Ongeveer zeven jaar geleden in de periode dat het eerste proces tegen Geert Wilders speelde zijn authentieke documenten gevonden waaruit in een oogopslag blijkt dat de helden van Geert Wilders de grote mannen zijn achter Hitler en de gaskamers. Uit de krantenarchieven blijkt dat journalisten van het Nieuw Israëlitisch en de Telegraaf deze publicaties al in 1922 in bezit hadden en daarover valse feiten en nepnieuws verspreidde. Na de oorlog liegen de journalisten van deze uitgaven nog altijd over de Nazi-feiten van Wilders en zijn helden.

Afgelopen jaren is het onmogelijk gebleken deze documenten onder de aandacht van autoriteiten te krijgen want de Rechtspraak wordt terrorisme gerelateerd bedreigd door vrienden van Wilders om te zwijgen over de Nazi-feiten van Geert Wilders en zijn helden. De documenten zijn gedigitaliseerd te vinden op www.holocaustles.nl/bron. Eén van de prominente journalisten die deze feiten willens en wetens onder de pet houdt is Saskia Belleman van de Telegraaf. Saskia Belleman of althans de Telegraaf verheelt meerdere zware misdaden waar prominente personen bij zijn betrokken. De Telegraaf zwijgt ook over de feiten die bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen zijn ingestort.

De film FITNA van Geert Wilders opent met de aanlagen in de VS 11 september 2001. Wilders geeft Arabieren of Moslims of de Islam de schuld van deze aanslagen, terwijl ze door anderen zijn begaan. Wilders heeft samenwerkend met GeenStijl misbruik makend van vrije meningsuiting op afstand in Afghanistan een succesvolle aanslag gepleegd op Nederlandse en NATO militairen waarbij twee militairen zijn gesneuveld en twee zwaargewond zijn geraakt. Één van de gesneuvelde militairen was de beste militair van de NATO. De ander was de zoon van de CDS. De bedreigingen met afschrikwekkende consequenties om de Nazi-feiten van Wilders en zijn helden te ontkennen en een corrupte VVD-Raadsheer van het Gerechtshof Den Haag hebben bewerkstelligd dat Wilders niet reeds levenslang is opgelegd.

De advocaat van Geert Wilders heeft gelijk. Wilders kan niet strafrechtelijk veroordeeld worden voor de “minder Marokkanen” uitspraak wegens discriminatie of haatzaaien. AG Van Roessel, die Wilders in 2011 in eerste aanleg vervolgde als OvJ, en haar collega's worden bedreigd met afschrikwekkende consequenties en organisaties die daarop toezien door personen waarmee het Centrum Informatie Documentatie Israël samenwerkt om Joden mond dood te maken en te voorkomen dat algemeen bekend wordt dat de helden van Geert Wilders de initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Wilders en het CIDI worden ondersteund bij en tijdens hun bedrog en terrorisme door een grote zwerm journalisten, schrijvers, opiniemakers en academici zoals Thierry Baudet, Leon de Winter, Beatrice de Graaf, Esther Voet, Peter R. de Vries, Kustaw Bessems, Bart Schut en Hidde van Koningsveld.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus