U bent hier: Home / Israël voert oorlog

Israël voert oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 30-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Israël voert oorlog in Nederland en Europa. Israël voert sinds de oprichting te Basel augustus 1897 oorlog in Europa. Om de Joden uit te roeien en Palestina te koloniseren ten behoeve van de ondersteunende industriëlen. Door lobby van onder andere de Zionistische helden van Wilders voor betrokkenheid bij de door hen bedachte Endlösung zijn de vooroorlogse pogroms in Oost Europa opgang gebracht. Opgejaagd door het geweld wat door de Zionisten werd bewerkstelligd kwamen Oost Europese Joden bezakt en berooid aan de grens met Duitsland. Deze vluchtelingen leverde problemen.

Op de grens werden de Joodse vluchtelingen ontluist. In Duitsland was dezelfde tijd een overval gaande van de Zionisten op Duits bezit. De Zionisten die veelal een hoge status in Duitsland bezaten en dominant aanwezig waren in de media en ook aan de kant van het Kapitaal stonden waren erop uit Europa economisch en anderszins op de knieën te dwingen en uitgezogen in de goot te laten. Hitler is door de Zionisten gerekruteerd om de Endlösung van alle kanten te benaderen. De Zionisten wisten al in 1900 dat zij hun antisemitische bondgenoten ritueel zes miljoen Joden in Europa zouden laten Holocausten. 

Anno 2017 mag de waarheid over de Zionisten niet worden verteld. Dan dreigen de Zionisten met “dire consequences” en organisaties die daarop toezien. De Zionisten vinden dat antizionisme en antisemitisme aan elkaar gelijk zijn. Joden vinden dit niet. Zionisten zijn meest waarschijnlijk betrokken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001. Zionisten zijn betrokken bij actuele vervolging van personen met Joodse achtergrond omdat zij de waarheid over de Zionisten publiceren. Net als Adolf Hitler is Geert Wilders een agent van Israël. Geert Wilders en GeenStijl maken zich schuldig aan misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en internationale misdrijven.

De Zionisten vertellen nooit dat zij eind 19e eeuw de eeuwen oude naam van de Joden hebben gekaapt om daarmee het door de Zionisten geambieerde wereld-getto te onderscheiden. Israël is de naam van de Joden, niet van een Staat wat claimt een Joodse Staat te zijn terwijl de Joden dit ontkennen. Israël is geen Joodse Staat. Israëls onafhankelijkheid is geregeld door Adolf Hitler. “Ein Nazi Fahrt Nach Palestina" heeft Adolf Hitler dit genoemd. In ogen van de Nazi's bestond Palestina al in 1939. De NSB, Auschwitz, de Joodsche Raad, Eichmann, de treinen, de Endlösung en de Holocaust zijn allemaal geïnspireerd op de idealen van de Zionistische helden van Geert Wilders en Hidde Jan van Koningsveld van Stichting Lawfare NL.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus