U bent hier: Home / Zionisten bestelde trein Anne Frank

Zionisten bestelde trein Anne Frank

by J.L. de Kreek — last modified 01-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het weeklagen van Zionisten en hun vrienden over de trein in Duitsland die naar Anne Frank is vernoemd omdat de 15 jarige Anne Frank per trein naar het kamp is gedeporteerd en vermoord, klinkt als jammerlijk gejank van antisemieten die verhelen dat zij de trein van Anne Frank hebben besteld. In 1896 reeds schreef de grote Zionistische leider Herzl in zijn epistel the Jewisch State: “Freight and carriage must be made as cheap as possible for our people, because every traveler will pay his own expenses. The middle classes will travel with Cook's tickets, the poorer classes in emigrant trains.”

Iedereen die met belangstelling heeft gekeken naar Shoah van Claude Lanzman weet dat in Auschwitz de bekende veewagons vol mensen arriveerde én de veel minder bekende luxe Pullman wagons met slaapplaatsen en restauratie voor de rijke lui. De geschiedenis van de genocide op Anne Frank wordt nooit verteld zoals deze is want nog altijd overheersen de Zionisten en hun vrienden. De Zionisten werken al sinds de 19e eeuw actief aan de voorbereidingen op de Holocaust die zij toen nog "Großer Versöhnugausklang” noemde. Beide betekent hetzelfde. Een ritueel afsluitend offer ter verzoening met de kosmos en voor zegeningen bij en tijdens de overigens met het Jodendom in strijd zijnde kolonisatie van Palestina.

Tot nu hebben de Zionisten en hun vrienden succes. Ondanks dat de feiten op straat liggen weten meeste mensen niet dat de Zionisten en hun vrienden de grote mannen en vrouwen zijn achter Hitler en de gaskamers. Auschwitz was een Zionistisch kamp waarvan de locatie al in 1933 in gebruik was door de Zionisten. Het kamp is gebouwd op particulier initiatief van IG-Farben. IG-Farben was bezit van Zionisten en heeft keurig vergunning aangevraagd voor het agrarisch modelkamp. Allemaal na te lezen in het boek over de bouwplannen van Auschwitz. Daarin staat ook de authentieke foto van douches die als douches gebruikt worden. De Zionisten en het Wereldhuis van de familie Rothschild hadden al in 1896 het oogmerk zes miljoen Joden te laten offeren door hun antisemitische vrienden.

Uit het boek Auschwitz van de historicus Van der Pelt blijkt ook dat de uitspraken in de rechtszaken rond de moorden in Auschwitz deels op gerechtelijke dwalingen berusten, omdat het personeel van IG-Farben het bruutst geweld op de Joden uitvoerde. Niet de SS en zelfs niet de Kapo’s of Oekraïners waren het gewelddadigst in Auschwitz. Uit de dagboeken en overige publicaties van de Zionistische leiders die gewoon op internet zijn te vinden blijkt in een oogopslag dat zij en niet Hitler, of Himmler, of Eichmann of Heydrich de Endlösung en de Holocaust hebben bedacht en de antisemieten hebben geaccrediteerd voor de uitvoering vertrouwend op het voortbouwend bondgenoot- en vriendschap. De Zionisten vochten aan de zijde van Hitler en Mussolini en zijn het creatieve brein van de Endlösung en de Holocaust en daarmee de moord op Anne Frank.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus